Trendyol Süper Lig devi Beşiktaş'ta 'istenmeyen adam' haline gelen Vincent Aboubakar için son derece sürpriz bir gelişme yaşandı. Formaya hasret kalan ve takımda düşünülmeyen santrfor oyuncusu, Süper Lig içerisinde transfer yapmaya hazırlanıyor.

VINCENT ABOUBAKAR, EYÜPSPOR'LA SÖZ KESTİ

Arda Turan yönetiminde bu sezon Trendyol Süper Lig'de mücadele eden Eyüpspor flaş bir transferini daha açıklamaya hazırlanıyor. İstanbul temsilcisi, Beşiktaş'ta gözden düşen ve geleceği uzun süredir belirsizliğini koruyan Vincent Aboubakar için siyah-beyazlılarla yaptığı görüşmelerin sonuna geldi. Eflatun-sarılı ekibin 32 yaşındaki oyuncunun transferini açıklamaya hazırlandığı öğrenildi.

BEŞİKTAŞ MAAŞ YÜKÜNDEN KURTULMAK İSTİYOR

Beşiktaş, geçtiğimiz sezon bir dönem kadro dışı da bıraktığı Vincent Aboubakar'ın yüksek maaşından dolayı bu transferde Eyüpspor'a her türlü kolaylığı sağlama kararı aldı. Öyle ki yıldız oyuncunun senelik net maaşı 3 milyon 110 bin euro. 

SÜPER LİG RAKAMLARI

3 ayrı dönemde Beşiktaş forması giyen Vincent Aboubakar, siyah-beyazlı formayı 91 Süper Lig maçında sırtına geçirdi. 1.84'lük yıldız golcü, bu mücadelelerde 45 gol ve 12 asist üretmeyi başardı.

Editör: Bedirhan Altundağ