Yaptığı transferlerle dikkatleri üzerine çeken Fenerbahçe'de gelecek oyuncular kadar gidecek oyuncuların da durumu merak ediliyordu. Sarı-lacivertlilerde geleceği belki de en çok merak edilen isim olan Emre Mor için teknik direktör Jose Mourinho ayrılık kararı verdi ve bunu yönetime iletti. Bu gelişmenin üzerine Süper Lig'in yeni ekibi devreye girdi.

EMRE MOR, SÜPER LİG'DE KALIYOR

Süper Lig devi Fenerbahçe'ye büyük beklentilerle transfer olan ancak bir türlü istenilen seviyeye çıkamayan ve yeni teknik direktör Jose Mourinho'nun da gözüne girmeyi başaramayan Emre Mor ile ayrılık kararı alındı. Sarı-lacivertlilerin bu kararı sonrası Süper Lig'in yeni ekibi Eyüpspor, milli orta saha oyuncusunu kadrosuna katmak için Fenerbahçe ile anlaşmaya vardı. İstanbul ekibinin Emre Mor ile de söz kestiği ve transferin kısa bir süre içerisinde resmiyete kavuşturulacağı bilgisine ulaşıldı.

ANLAŞMA 3 YILLIK

Eyüpspor'un Emre Mor ile yaptığı anlaşmanın detayları da ortaya çıktı. Buna göre; Eflatun-sarılı İstanbul ekibinin 27 yaşındaki oyuncu ile 3 yıllık sözleşme imzalayacağı kaydedildi. 

Editör: Bedirhan Altundağ