Trendyol Süper Lig'de Kasımpaşa, Galatasaray ve Fatih Karagümrük formaları giyen Mbaye Diagne'nin yolu yeniden Süper Lig ile kesişiyor. Suudi Arabistan'da forma giyen yıldız santrfor burada aradığını bulamadı. Senegalli oyuncu, Süper Lig deviyle söz kesti.

MBAYE DIAGNE İÇİN TRABZONSPOR DEVREDE

Ülkemizde forma giydiği dönemde değişik tarzı ve sempatikliğiyle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Mbaye Diagne, yeniden ülkemize dönüyor. Suudi Arabistan medyasında yer alan habere göre; Forvet arayışlarını sürdüren Trabzonspor, kısa bir süre önce Al-Qadsiah'a transfer olan Mbaye Dİagne'yi kadrosuna katmak için harekete geçti.

GÖRÜŞMELER SIKLAŞTIRILDI

Henüz Suudi Arabistan ekibiyle 1 kez görüştüğü açıklanan Trabzonspor'un geçtiğimiz sezon performansıyla göz dolduran Paul Onuachu transferinde bu hafta sonu mutlu sona ulaşamadığı takdirde Mbaye Diagne'yi kadrosuna katmak için mesaisini sıklaştırmaya başlayacak.

SÜPER LİG RAKAMLARI

Süper Lig'de Kasımpaşa, Galatasaray ve Fatih Karagümrük formaları ile mücadele eden Mbaye Diagne, bu 3 takım ile 111 mücadeleye çıkmıştı. 33 yaşındaki yıldız santrfor, bu mücadelelerde 76 gol ve 13 asist üretmeyi başarmıştı.
1.91 boyundaki Mbaye Diagne, Süper Lig'de 2018-2019 sezonunda Galatasaray formasıyla gol krallığı tacını takmıştı.

Editör: Bedirhan Altundağ