Geçtiğimiz sezon başında birçok yıldız gibi Suudi Arabistan kervanına katılarak Al-Hilal'e transfer olan Neymar, burada aradığını bulamamıştı. Arabistan ekibine katıldıktan kısa bir süre sonra ağır sakatlık geçiren yıldız oyuncu içib kulübü flaş bir adım attı.

NEYMAR'I GALATASARAY'A ÖNERDİLER

Fransız devi Paris Saint-Germain'de başarılarla dolu 6 sezonun ardından Suudi Arabistan'ın Al-Hilal takımına transfer olan Neymar yeniden Avrupa'ya dönebilir. Fotospor'da yer alan habere göre; Al-Hilal, Brezilyalı 10 numara oyuncusunu, Galatasaray'a önerdi. Takımı güçlendirmek isteyen sarı-kırmızılı yönetimin bu transfer hakkında nasıl bir karar vereceği hakkında bir bilgiye yer verilmedi.

TAM 45 MAÇ KAÇIRDI

Al-Hilal'e transfer olduktan 1 ay sonra ağır bir sakatlık yaşayan Neymar, şu ana kadar Suudi ekibiyle tam 45 maç kaçırdı. Çapraz bağlarında kısmi yırtık bulunan 32 yaşındaki oyuncunun sahalara ne zaman döneceği hala bilinmiyor.

DÜNYA REKORUNUN SAHİBİ

Brezilyalı futbolcu Neymar, 2017-2018 sezonu başında İspanyol devi Barcelona'dan Paris Saint-Germain'e 222 milyon euro bonservis bedeli karşılığında transfer olmuştu. Bu transfer ile Neymar, futbol tarihinde bonservisine en fazla bedel ödenen oyuncu konumuna yerleşmişti. Bu rekor hala kırılmadı ve bu konuda 1'incilik koltuğunda oturmaya devam ediyor.

Editör: Bedirhan Altundağ