Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Tivibu Spor'da katıldığı canlı yayında açıklamalarda bulundu. Artık Süper Lig'in de bir marşı olacağını belirten Büyükekşi, "Garo Mafyan bir marş hazırlıyor. Şampiyonlar Ligi'ndeki gibi. Süper Lig'in bir marşı olacak ve her maç öncesi çalacak. Süper Lig'e yeni bir logo yapacağız. Şampiyonlar Ligi ile çalışan kişiyle çalışıyoruz" dedi.

PLAY-OFF SİNYALİ
Büyükekşi, yayın gelirlerinin artması için de bazı çalışmalar olduğunu belirterek, "Yayın gelirlerimiz çok aşağılarda. Marka değerimizi artırmak istiyoruz. Play-off ile mi olur, başka bir şey ile mi olur, çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

Arda Güler şoku! Yine sakatlandı Arda Güler şoku! Yine sakatlandı

SUUDİ ARABİSTAN VE ABU DABİ İHTİMALİ

Büyükekşi, bir ilk olarak bu sene kış aylarında gerçekleşecek olan Süper Kupa'nın tarihi ve nerede oynanacağına ilişkin de açıklama yaptı. Fenerbahçe ve Galatasaray arasında oynanacak derbi için 30 Aralık tarihini düşündüklerini belirten TFF Başkanı, "Süper Kupa'yı 30 Aralık'ta oynatmak istiyoruz. Suudi Arabistan ve Abu Dabi kaldı. Fenerbahçe ve Galatasaray da yurt dışında oynanmasını istiyor. Benim amacım kulüplere ek gelir sağlamak" dedi.

Ahmet Nur Çebi: 'Düşünmekten uyuyamıyorum' Ahmet Nur Çebi: 'Düşünmekten uyuyamıyorum'

BİR HAFTADA 2 KEZ KARŞILAŞACAKLAR

Öte yandan Süper Lig'in 18. haftasında oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray derbisi 24 Aralık'ta gerçekleşecek. Süper Kupa da 30 Aralık'ta oynandığı takdirde ezeli rakipler bir hafta içerisinde 2 kere karşı karşıya gelmiş olacak.

Kaynak: HABER MERKEZİ