Richland İlçe Şerif Departmanı, Midlands'daki bir ilkokulun arkasında meydana gelen silahsaldırıyla ilgili olarak üç kişiyi tutukladı. Dedektifler, 21 Haziran saat 18:00'de bildirilen bir silahla vurulma ihbarına yanıt olarak yerel bir hastaneye gitti.

TAM YERİNİ SÖYLEDİ

Mağdur, onlara silahlı saldırının Güney Carolina, Elgin'deki Bridge Creek İlkokulu'nun arkasındaki Bombing Range Yolu'nun 100. bloğunda gerçekleştiğini söyledi. Hayati tehlikesi bulunmuyordu ve bilinci de gayet açıktı.

BİRÇOK KOVAN BULUNDU

Olay yerine takviye polisler gitti ve kovanlar bulundu. Şerif departmanına göre; kurban ve diğerleri su tabancalarıyla oynuyorlardı. Sonra kurban ile iki genç arasında kavga çıktı. Yetkililer, 21 yaşındaki Kiante Siller'in bir arabanın bagajından silah alıp bu kişiyi vurduğunu söyledi.

ÖNCE DAYAK ATTILAR

Siller tutuklandı. Cinayete teşebbüs ve silah bulundurma suçlamasıyla itham edildi. Alvin S. Glenn Gözaltı Merkezi'ne götürüldü. Her ikisi de 16 yaşında olan iki genç de daha sonra tutuklandı. Üçüncü derece saldırı ve darp suçlamasıyla itham edildiler. Şerif departmanı, yaşları sebebiyle isimlerini açıklamadı. İkilinin, kurbanı ağır şekilde dövdüğü, 21 yaşındaki Siller'in ise onu vurduğu belirtildi.
 

Kaynak: HABER MERKEZİ