Kardeşlerim dizisiyle yıldızı parlayan Su Burcu Yazgı Coşkun yeni dizisi Bir Gece Masalı’yla 3 Eylül Salı akşamı atv ekranlarında izleyicisiyle buluşmak için gün sayıyor. Yapımını NGM’nin üstlendiği dizide 'Canfeza' karakterine hayat verecek oyuncu rolüne dair özel açıklamalarda bulundu.

Coşkun Hayat verdiği Canfeza’yı ise şöyle anlattı; “Canfeza, çok masum ve duru bir karakter. Bir anda, hiç beklemediği ve aklının ucundan bile geçmeyecek bambaşka bir dünyanın içinde buluyor kendini. Ancak asla umudunu kaybetmiyor. Güzel günlerin geleceği ve nasibinde onu güzel şeylerin beklediği fikri onu ayakta tutuyor. Aşkına tutunuyor. Bir şekilde güçlü kalıyor. Canfeza'nın içinde hep kelebekler uçuşuyormuş gibi hissediyorum. O kelebekleri öldürmek isteyenlere rağmen güçlü ve umutlu bir genç kadın Canfeza.”

Partneri Burak Denizle ilgili de 'Partnerim çok yetenekli bir oyuncu. Onunla senaryo paylaşmak gerçekten çok güzel.' dedi. 

S A7C8A43F6Aaa97Bcdafe802F24Ce1C95D96Dc9C1-1

Henüz 18 yaşındaki genç ismin- 33 yaşındaki Burak Deniz'le partner yapılması geçen aylarda sosyal medyada gündem olmuştu. İkilinin daha önce Bizim Hikaye dizisinde de birlikte rol aldıkları ortaya çıkmışt. Su Burcu Yazgı Coşkun'un çocuk oyuncu olarak yer aldığı dizide Burak Deniz Hazal Kaya ile başrolü paylaşıyordu. 

Kaynak: DEMET SAROVA