Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in, düğününde nikâh şahitliğini yaptığı kızı Dilan Çıtak'ı sosyal medya hesabından takipten çıkardığı ve birlikte çekilmiş fotoğraflarını sildiği iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Çıtak'ın bu duruma tepkisi ise sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

Dilan Çıtak'tan Çarpıcı Açıklamalar

Dilan Çıtak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Bir kız çocuğuna yapılan şiddeti, psikolojik baskıyı, psikolojik tacizi herkes bilmeli ve görmeli" diyerek yaşadığı zorlukları ve aile içindeki problemleri gözler önüne serdi. Çıtak, "Eğer bugün susarsam, yarın daha fazla şiddete uğrayan çocuklarımız olur. Anlatacaklarımdan sonra dünya bu şiddet yanlısını sevmeye devam edebilir ama herkes gerçeği bilmeli" ifadelerini kullandı.

FHFHFH

Kardeşi İdo Tatlıses'i de Takipten Çıkardı

Bu açıklamaların ardından, Dilan Çıtak, kardeşi İdo Tatlıses'i de sosyal medya hesaplarından takipten çıkardı. Çıtak, bu adımın ardından "Beyaz Magazin" programına bağlanarak gözyaşları içinde yaşadığı süreci anlattı. Sanatçı, "Tatlıses soyadını aldıktan sonra birçok insan iş anlaşmasını feshetti. Soyadının müziğime hiçbir faydası yok" şeklinde konuştu.

Soyadı Krizi ve Evlat Ayrımcılığı

Çıtak, Tatlıses soyadını kendisinin seçmediğini, babasının zorla aldırdığını belirtti. Ayrıca, "İbrahim Tatlıses'in kızı olarak yaşamanın bazı kuralları var. Davayı ben açmadım, babam açtı. Bana evlat ayrımcılığı uygulandı" diyerek aile içindeki sorunları açıkladı.

Derya Tuna İddiaları

Dilan Çıtak, İbrahim Tatlıses'in eski eşi Derya Tuna'nın da kendisini hedef aldığını ve tehditlerde bulunduğunu öne sürdü. Çıtak, Tuna'nın yapımcısını arayarak tehditlerde bulunduğunu ve bu yüzden dışlandığını iddia etti.

FGG

Tatlıses Soyadını Kaldırdı

Son olarak, Dilan Çıtak sosyal medya hesabından 'Tatlıses' soyadını kaldırdı. Bu hamle, Tatlıses ailesiyle yaşadığı tartışmaları ve aile içindeki gerilimleri daha da gün yüzüne çıkardı. Çıtak, "Soyadımı göğsümü gere gere kullanmaya devam edeceğim çünkü ben Çıtak olarak doğdum" diyerek kendi kimliğini ve müzik kariyerini savundu.

Kaynak: HABER MERKEZİ