Trendyol Süper Lig'in başarılı ekiplerinden Sivasspor'da forma giyen Rey Manaj, geçtiğimiz sezon ortaya koyduğu performansla dev takımların gözdesi haline gelmişti. Yüksek bonservis bedeliyle takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Arnavut oyuncu için işler tam tersine döndü.

REY MANAJ KARARINI VERDİ SİVASSPOR'DA KALIYOR

Geçtiğimiz sezon başında Sivasspor'a transfer olan ve sadece 1 sezon geçirdiği Trendyol Süper Lig'de farkını ortaya koyarak ligde damga vurmayı başaran isimlerden olan Rey Manaj'ın bu çıkışının ardından adı Süper Lig'in ve Avrupa'nın birçok takımıyla anılan yıldız oyuncu nihai kararını verdi. Yeniden Serie A'ya döneceği uzun süredir gündemde olan 27 yaşındaki yıldız oyuncu bir başka kulübe transferini bitirdi. Edinilen bilgiye göre; Manaj, Türkiye'de ve Sivasspor'da olmaktan dolayı mutlu olduğunu kırmızı-beyazlı ekibin yönetimine bildirerek en azından bu sezon bir başka kulübe transfer olmama kararı aldı. 

39 MAÇA ÇIKTI

Sivasspor'da 2'nci sezonunu geçiren Rey Manaj, Yiğidolar ile bu süreçte tüm kulvarlarda 39 resmi maça çıktı. 1.82 boyundaki yıldız santrfor, bu mücadelelerde 22 gol ve 3 asist üretmeyi başardı. Öte yandab Arnavut golcü, 2023-2024 sezonu gol krallığı yarışını Galatasaraylı Mauro Icardi (25) ve Fenerbahçeli Edin Dzeko'nun (21) ardından 18 golle 3'üncü sırada tamamlamıştı.

Editör: Bedirhan Altundağ