2 ay önce Dünya

İsrail güçleri, cuma namazı esnasında suikasta uğrayan Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye’yi “öven bir vaaz” verdiği nedeniyle Mescid-i Aksa imamı Şeyh Ekrima Sabri'yi gözaltına aldı.

2 ay önce Yaşam

Muğla’nın Ortaca ilçesinde akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Alacak verecek meselesi yüzünden olduğu iddia edilen Hasan Aşık ve Şahin Aşık kavgası izleyenleri adeta dehşete düşürdü. Hasan Aşık silahını çıkardı ve Şahin Aşık'a yerde adeta kurşun yağdırdı. Bacağından vurulan Şahin Aşık hastaneye kaldırıldı. İşte yaşananlar..

2 ay önce Özel Haberler

Aspor’da canlı yayında Fenerbahçe’nin sahaya dizilişini yorumlayan teknik direktör Güvenç Kurtar, ekranda 12 kişinin olduğunu ısrar edince ortaya ilginç anlar çıktı. Güvenç Kurtar, 4+4+2'yi toplayamadı. O anlar ise sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

2 ay önce Ekonomi

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, tarihin en yüksek Temmuz ayı ihracat rekorunu kırdıklarını belirterek, "Son 1 yılda toplam mal ihracatımız yüzde 3,4 oranında arttı” ifadelerini kullandı.

2 ay önce Keşfet

Süper Kupa mücadelesinde Beşiktaş ile Galatasaray karşılaşacak. Mücadele öncesi iki takımın kaptanları Necip Uysal ve Fernando Muslera'nın ortak basın toplantısında yaşadıkları ilginç anlar sosyal medyada gündem oldu.

2 ay önce Ekonomi

Garanti Bankası'nda Genel Müdür değişikliği; Recep Baştuğ görevden ayrıldı, yerine Mahmut Akten atandı.

2 ay önce Dünya

Fransa Dışişleri Bakanlığı, İran’ı ziyaret eden vatandaşlarına “bölgede askeri tırmanma riskinin artması nedeniyle” derhal ülkeyi terk etmeleri çağrısında bulundu.

2 ay önce Yaşam

Yalova'nın Altınova ilçesinde bir tersanede "boom" adı verilen insan kaldırma platformu sepetinden düşen Doğanay Kurt ve Mehmet Kesik feci şekilde can verdi.

2 ay önce Dünya

Fransa'da 2024 Paris Olimpiyatları'nın düzenlendiği Stade de France'ın kuzeyinde bulunan şüpheli paket ortalığı birbirine kattı. Olay yerine bomba imha ekibi sevk edildi.

2 ay önce Gündem

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, sosyal medya platformu Instagram’da yaşanan erişim engeliyle ilgili açıklama yaptı. Bakan Uraloğlu, "Türkiye temsilcisi olan ilgili ile arkadaşlarımız görüşme halinde, net bir şekilde hassasiyetlerimiz belli, eksikler belli o eksikleri giderdikleri an diyelim ki 1 saat sonra o engeli kaldırmış olacağız. Burası bağımsız bir ülke; kanunları kuralları var, herkesin de bu kanun ve kurallara uymasını istiyoruz net olarak" ifadelerini kullandı.