2 ay önce Yaşam

Su kaplumbağaları, evde beslemek için popüler ve sevimli evcil hayvanlardan biridir. Ancak, onların sağlıklı ve mutlu bir yaşam sürebilmeleri için özel bakım gerektirdiğini unutmamak önemlidir. Peki, su kaplumbağalarının yaşam şartları nelerdir ve ne kadar süre yaşayabilirler? İşte su kaplumbağaları hakkında bilmeniz gerekenler...

2 ay önce Gündem

Türkiye'de Haniye'nin öldürülmesi sebebiyle ilan edilen yas kararına İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu'ndan tepki geldi. Dervişoğlu, "Cumhurbaşkanının keyfine ve yetkisine göre Milli Yas ilan edilemez" ifadelerini kullandı.

2 ay önce Spor

UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu rövanş maçında RAMS Başakşehir, deplasmanda karşılaştığı San Marino takımı La Fiorita’yı 4-0 mağlup ederek adını bir üst tura yazdırdı.

2 ay önce Astroloji

Günlük burç yorumlarınızı okudunuz mu? Bugün aşk, sağlık ve para konularında sizi neler bekliyor? İşte günlük burç yorumları

2 ay önce Spor

Tutturduğu kuponlarla kendine yarış dünyasında haklı bir yer edinen ŞOK'un günlük at yarışı tahminleri sizlerle.

2 ay önce Teknoloji

Malatya'nın Yazıhan ilçesinde evde bulduğu atıl malzemelerle traktör, kamyon, kepçe gibi araçlar yapan 13 yaşındaki Mustafa Kemal Parlak, kendini geliştirip TEKNOFEST'e katılmak istiyor.

2 ay önce Yaşam

Şanlıurfa'da kontrolden çıkan araç parka giden kalabalığın arasına daldı. Meydana gelen feci kaza sonucu 5 çocuk yaşamını yitirdi, 3 kişi ise ağır yaralandı.

2 ay önce Dünya

İtalya Başbakanı Meloni, 2023'te "cinsiyet uygunluğu testini" geçemeyen Cezayirli boksör Khelif'in Olimpiyatlar'da yarışmasına ilişkin, "Erkek genetik özelliklerine sahip sporcuların kadın yarışmalarına kabul edilmemesi gerektiğini düşünüyorum" dedi.

2 ay önce Dünya

İsrail'in düzenlediği hava saldırısında üst düzey konutanı Fuad Şükr'ü kaybeden Hizbullah'ın lideri Hasan Nasrallah “Yeni bir aşamaya girdik” demişti. Açıklamanın ardından Hizbullah, İsrail'in kuzeyine füze saldırısı başlattı.

2 ay önce Teknoloji

Avrupa Birliği'nde (AB) bugün yürürlüğe giren dünyanın ilk "Yapay Zeka Yasası", bu alandaki teknolojilerin kullanımına sıkı düzenlemeler getiriyor.