2 ay önce Sağlık

Halk arasında "kelebek hastalığı" olarak bilinen "epidermolysis bullosa (EB)" hastası Elif Sultan Karabayır'ın kolundaki tümör, Eskişehir Şehir Hastanesinde operasyonla alındı.

2 ay önce Dünya

Dünyanın en büyük petrokimya piyasası bilgi sağlayıcısı ICIS, Norveç altyapısındaki kesintiler nedeniyle Avrupa'da doğal gaz fiyatlarında dalgalanma ve belirsizlik yaşanabileceğini bildirdi.

2 ay önce Sağlık

Denizli Devlet Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uz. Dr. Esin Nuray Özhan, bebeklere ilk 6 ay sadece anne sütü verilmesi gerektiğini ve anne sütü bebeklerin ihtiyaç duyduğu tüm besinleri en uygun oranlarda içerdiğini dikkat çekti.

2 ay önce Dünya

NATO, Ankara'da gerçekleştirilen takas operasyonuyla Rusya'daki tutukluların serbest bırakılmasını "memnuniyetle karşıladıklarını" bildirdi.

2 ay önce Ekonomi

En düşük emekli maaşını 12 bin 500 liraya çıkaran vergi paketi düzenlemesi Resmi Gazete'de yayımlandı. Yayımlanan emekli maaşı böylelikle yürürlüğe girdi.

2 ay önce Dünya

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ABD başta olmak üzere toplam 7 ülke arasında yapılan takas anlaşması sonucu MİT koordinasyonunda Rusya'ya dönen 8 esiri, Moskova'daki havaalanında çiçeklerle karşıladı.

2 ay önce Sağlık

Elazığ İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Organ Bağışı Değerlendirme Toplantısı düzenlendi.

2 ay önce Gündem

TBMM Genel Kurulu'nda, sahipsiz sokak hayvanlarına yönelik düzenlemeler içeren 17 maddelik, 'Hayvanları Koruma Kanunu'nda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi' kabul edildi. Sokak hayvanları yasası Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

2 ay önce Gündem

Anadolu Yakası’nda yaşayanlara müjde! Sabiha Gökçen Havalimanı ulaşımına büyük rahatlık sağlaması beklenen Sultanbeyli-Kurtköy Metro Hattı’nın 2025’in ikinci yarısında hizmete alınması planlanıyor.

2 ay önce Yaşam

Havalar çok sıcak ve herkes serinlemek için farklı yollar arıyor. Sıcakların etkisini en aza indirmek için alternatiflerden biri de hem lezzetli hem de ev yapımı doğal dondurma  Yaz aylarının kavurucu sıcaklarında serinlemenin en keyifli yollarından biri dondurma yemek. Ancak, dışarıdan dondurma almak yerine, evde kendi doğal ve katkısız dondurmanızı yapabilirsiniz.