2 ay önce Teknoloji

Çinli bilim insanları, Ay'dan getirilen toprak örneklerinden, Dünya'nın uydusundaki erken oluşum sürecinin devam ettiğine dair yeni kuram ortaya koydu.

2 ay önce Yaşam

İstanbul'un Başakşehir ilçesinde 9 yaşındaki kız çocuğunu taciz ettiği iddia edilen madde bağımlısı kişiyi linç etmek isteyen vatandaşlara polis müdahale etti. Vatandaşlar polis ekiplerine tepki gösterip taş attı, polis olay yerinden dağılmayan vatandaşlara gazlı müdahalede bulundu.

2 ay önce Sağlık

Koruyucu sağlık hizmetleri ile hastalıkların teşhis ve tedavisinde ilk başvuru noktası olan aile hekimleri, kişilerin, internette sağlığı riske atan "kulaktan dolma" öneriler yerine, en doğru ve güvenilir bilgilere ulaşmasına da rehberlik ediyor.

2 ay önce Dünya

Belçika'da temmuz ayı, art arda ortalamanın üzerinde yağış seviyesinin kaydedildiği onuncu ay oldu.

2 ay önce Spor

UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu rövanş maçında Trabzonspor sahasında karşılaştığı Ruzomberok'u 1-0 yenerek adını bir üst tura yazdırdı.

2 ay önce Dünya

Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, 28 Temmuz'da yapılan devlet başkanı seçimini üçüncü kez kazanmıştı. Elon Musk, "seçime hile karıştırıldığını" öne sürmüştü. Bu açıklamanın ardından Maduro, ABD'li milyardere ağır eleştirilerde bulundu. Elon Musk'ın düello davetini kabul ettiğini ve onunla hesaplaşacağını bildirdi.

2 ay önce Sağlık

19 üniversite ve araştırma merkezi ile 7 özel sektör kuruluşunun yer aldığı MAESTRO Mikro Medikal Teknolojiler Platformu, hastalıkların tanı, takip ve tedavisi için yürütülen 9 projede yerli çip üretimi yapıyor.

2 ay önce Spor

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'un maçlarını oynadığı Çaykur Didi Stadı'nın zemini sezon öncesi yenileniyor.

2 ay önce Spor

Beşiktaş, Ajdin Hasic'in Polonya ekibi MKS Cracovia SSA Krakow'a transfer olduğunu açıkladı. 22 yaşındaki Bosna Hersekli futbolcu, Beşiktaş formasıyla çıktığı 13 maçta 2 gol kaydetti.

2 ay önce Politika

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın “Bir gece ansızın İsrail'e gireriz” sözüne ilişkin “Bir gece ansızın İsrail'e giremeyiz. Çünkü Kürecik üssü İsrail'e haber verir” ifadelerini kullandı.