2 ay önce Sağlık

Kadın Hastalıklıları ve Doğum Bölümü doktoru Op. Dr. Nadir Cömert, emzirmenin meme, rahim, yumurtalık kanseri ve kemik erimesi riskini azalttığını söyledi.

2 ay önce Spor

Real Madrid'in geçtiğimiz gün oynadığı Milan maçında maça ilk 11'de başlayan Arda Güler'in performansı adeta ilgi odağı oldu. Karşılaşmanın oynandığı sırada ise takımın kaptanı Modric'ten Arda Güler'e uyarı geldi. İşte detaylar..

2 ay önce Spor

Antalyaspor Teknik Direktörü Alex de Souza, geçtiğimiz sezon takımın ortaya koyduğu performansın üzerine çıkmak istediklerini söyledi.

2 ay önce Dünya

Dünya Bankası, "orta gelir tuzağının" gelişmekte olan 108 ülkedeki ilerlemeyi engellediği uyarısında bulundu.

2 ay önce Kültür Sanat

Bu yıl 3'üncüsü düzenlenen "Dünya Düzce Günleri", Prusias ad Hypium Antik Kenti ziyaretiyle başladı.

2 ay önce Ekonomi

Türkiye genelinde tapu sahipleri için tapu harçlarının elektronik ortamda ödenmesi zorunluluğu getirildi. Bu uygulama ile kağıt israfının önlenmesi ve işlemlerin hızlandırılması hedefleniyor. Elektronik ortamda ödeme yapmayanlar, yüksek cezalarla karşılaşabilir. Emlak vergisinin son ödeme tarihi 30 Kasım, gecikme durumunda ise faiz uygulanacak. Tapu sahipleri, belirtilen tarihlerde ödemelerini yapmalıdır.

2 ay önce Spor

Paris 2024 Olimpiyatları'nda atıcılıkta gümüş madalya alan emekli astsubay Yusuf Dikeç dünya basınının gündeminde. Eli cebinde ve aksesuar kullanmadan yaptığı atışlarla takımına gümüş madalya getiren Yusuf Dikeç'i Elon Musk'ta tebrik etti. Türkiye'ye dönen Dikeç 'Ben bu madalyayı, silahımı elimden alanlar hariç 85 milyona armağan ediyorum' dedi. Yusuf Dikeç'in atış tarzı, sosyal medyada en çok konuşulan haber oldu.

2 ay önce Kültür Sanat

Uluslararası Bilim ve Sanat Yaratıcıları Derneği tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen "Evrensel Bilim Kurgu ve Fantastik Film Festivali", 30 Eylül-4 Ekim'de sinemaseverlerle buluşacak.

2 ay önce Spor

Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, zorlu bir süreci geride bıraktıklarını fakat daha zorlu bir sürece başladıklarını vurgulayarak, "Umut Nayir ve Melih Bostan transferi için 500 bin euro bonservis ücreti ödeyeceğiz" dedi.

2 ay önce Gündem

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), ABD, Almanya, Polonya, Slovenya, Norveç, Rusya ve Belarus cezaevlerinde bulunan 26 kişinin karşılıklı değişimini içeren son dönemin en geniş kapsamlı takas operasyonuna imza attı. ABD Başkanı Joe Biden ise konuya ilişkin Türkiye'ye teşekkür ederek "Müzakerelerde bizimle birlikte duran Türkiye'ye minnettarım" ifadelerini kullandı.