2 ay önce Ekonomi

Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü (ÇAYKUR), ikinci sürgün alımlarının yarından itibaren serbest alım olarak devam edeceğini bildirdi.

2 ay önce Ekonomi

Türkiye'de yapılan ÖTV indirimi, Çinli otomobil üreticilerinin ilgisini çekti. Çin'in önde gelen markalarından BYD, Türkiye'ye 1 milyar dolarlık yatırım yapacağını açıkladı. Manisa'da kurulacak yeni tesis, elektrikli ve şarj edilebilir hibrit araçların üretimine odaklanacak. Bu adım, Türkiye'deki hibrit araç pazarında büyük bir hareketlilik yaratacak. Diğer Çinli markalar da Türkiye'ye yatırım yapmayı değerlendiriyor.

2 ay önce Sağlık

Göz Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Op.Dr.Adnan İpçioğlu, hem arzu edilen göz rengini hem de güzel bakışlar edinmeyi sağlayan lens kullanımının birtakım hassas noktalara dikkat edilmezse göz hastalıklarına davetiye çıkaracağını söyledi.

2 ay önce Dünya

Nasrallah'ın üst düzey danışmanlarından Shukr için cenaze töreni düzenlendi. Hizbullah lideri Hasan Nasrallah, Salı günü Beyrut'a düzenlenen saldırıda hayatını kaybeden üst düzey danışmanlarından Fuad Shukr'un cenazesinde yaptığı açıklamada, “İsrailliler şu anda mutlu olsalar da kırmızı çizgiyi aştılar. Gazze'yi destekleyen tüm cephelerden intikam beklesinler” ifadelerini kullandı.

2 ay önce Ekonomi

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günü yüzde 1,50 değer kazanarak 10.798,09 puandan tamamladı.

2 ay önce Sağlık

Veteriner Hekim Osman Buğra Uyan, kedilerde bulunan toksoplazmanın önemli bir hastalık olduğunu ve vücutta enfeksiyona sebep olabildiğini söyleyerek, "Toksoplazma özellikle çocuk sahibi olmak isteyen kadınların dikkat etmesi gereken bir hastalıktır" dedi.

2 ay önce Gündem

Son dakika... Hamas Siyasi Büro Şefi İsmail Haniye'nin öldürülmesi sebebiyle Türkiye'de 1 günlük yas ilan edildi.

2 ay önce Spor

2024-2025 Sezonu TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig fikstür çekimi için Riva’da bulunan TFF 2. Lig ile TFF 3. Lig kulüplerinin başkanları ve temsilcileri, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu’nu makamında ziyaret etti.

2 ay önce Yaşam

Eskişehir'de köpeğine eziyet ettiği gerekçesiyle gözaltına alınan ve çıkarıldığı mahkemece serbest bırakılan 28 yaşındaki Y.K., evinin bulunduğu sokağa gelip kendisini video kaydına alan kişilere tehditler savurdu. Y.K, Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı'nın itirazı üzerine tekrar gözaltına alındı.

2 ay önce Ekonomi

Dünyaca ünlü otomobil markası Opel, elektrikli minivan modeli Zafira Electric için büyük bir indirim kampanyası başlattı. Almanya'da yapılan kampanya kapsamında aracın fiyatı yaklaşık 15.000 Euro, yani 513 bin lira düşürüldü. Bu önemli fiyat indirimi, modelin daha geniş kitlelere ulaşmasını hedefliyor ve Zafira Electric'i cazip bir seçenek haline getiriyor.