2 ay önce Ekonomi

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile 14 banka arasında emeklilere özel indirimler ve ayrıcalıklar sunacak protokolün tanıtımı yapıldı.

2 ay önce Dünya

Hamas Siyasi Büro Şefi İsmail Haniye, Tahran'da aylar önce gizlice yerleştirilen bombanın patlaması sonucu öldürüldü. İsrail Savunma Kuvvetleri, Hamas komutanı Muhammed Daif'in de Gazze'de gerçekleştirilen hava saldırısında öldüğünü doğruladı.

2 ay önce Spor

Fenerbahçe'de sözleşmesi bittikten sonra Alanyaspor ile anlaşan tecrübeli forvet Serdar Dursun, yeni takımında çok fazla gol atıp eski günlerine dönmeyi ve A Milli Takım'a katılmayı hedeflediğini söyledi.

2 ay önce Eğitim

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Turgutlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde açılan kültür kursları sayesinde Turgutlulu çocuklar ve gençler yazın keyfini doyasıya çıkarıyor.

2 ay önce Eğitim

Giresun İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü, Türkiye Afet Müdahale Planı (TAMP) kapsamında, ülkemizin 100. yılında belirlenen ’100 Bin Arama ve Kurtarma Personeli Hedefi’ne katkı sağlamak amacıyla bir eğitim çalışması gerçekleştirdi.

2 ay önce Eğitim

Antalya’da Kepez Belediyesi’nin Yasin Naci Ağaroğlu Eğitim Merkezi’nde Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) hazırlanan ve ilk 10 bin sıralamasına giren öğrenciler, Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz’ü ziyaret etti. Başkan Kocagöz, YKS’de başarı elde eden gençlere belediye tarafından burs verileceğini açıkladı.

2 ay önce Spor

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nın boks branşında milli sporcu Buse Naz Çakıroğlu, çeyrek finale çıktı.

2 ay önce Spor

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'na ziyarette bulundu.

2 ay önce Eğitim

Kırklareli’nde firma sahiplerine yönelik tahkim ve arabuluculuk eğitimi verildi.

2 ay önce Eğitim

Kırklareli’nde hekimlere yönelik adli muayene ve raporlama işlemlerinin İstanbul Protokolü ve uluslararası standartlara uyumunun sağlanması amacıyla hizmet içi eğitim düzenlendi.