2 ay önce Yaşam

SON DAKİKA| Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı.

2 ay önce Özel Haberler

Barcelona'nın başına getirilen Hansi Flick, Pep Guardiola'nın Manchester City'de oluşturduğu yapıya ulaşmaya çalışacak. Alman çalıştırıcı, taraftarlardan da sabırlı olmalarını istedi.

2 ay önce Özel Haberler

Bazı Suudi Arabistan ekibinin temsilcileri, Barcelona forması giyen Raphinha'nın bu ülkeye nasıl baktığını sordu. Ancak Brezilyalı yıldız, kariyerinin bu döneminde böyle bir transfere sıcak bakmıyor.

2 ay önce Özel Haberler

Almeria, Club America'nın Cesar Montes için yaptığı resmi teklifi reddetti. Paketin içinde 7.5 milyon euro garanti ödemenin haricinde 2 milyon euroluk bonus maddeleri de bulunuyordu.

2 ay önce Özel Haberler

Roma alt yapısında forma giyen 20 yaşındaki sol bek için Dinamo Zagreb devreye girdi. Jan Oliveras da bu kulübe gitmek istediğini yönetime iletti. Taraflar arasındaki pazarlıklar devam ediyor.

2 ay önce Özel Haberler

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, kulübün transfer yapıp yapmayacağıyla ilgili soruyu yanıtladı. Cevabı, milli yıldızımız Arda Güler'le ilgili iddiaları da bitirdi: Kimse bir yere gitmiyor!

2 ay önce Özel Haberler

Brentford Kulübü, menisküs sakatlığının ardından başarılı bir operasyon geçiren Igor Thiago'nun, 2024 sonuna kadar sahalardan uzak kalacağını açıkladı. Brezilyalı futbolcu, 33 milyon euroya transfer edilmişti!

2 ay önce Özel Haberler

Dünya çapında ergenlerdeki ve küçük çocuklardaki intihar vakalarında artış görülüyor. Uzmanlar, çocukların şaka yollu bile olsa intihardan bahsettiğinin duyulması halinde mutlaka bir psikoloğa götürülmeleri gerektiğini söylüyor.

2 ay önce Teknoloji

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın projesini hayata geçiren Sakarya Karasu Devlet Hastanesi, 40 gün içerisinde kullandığının iki katı kadar elektrik üretimi gerçekleştirdi. 2021 yılında yapılan etüt çalışması ile başlayan proje ile uzun vadede yüzde 40 enerji tasarrufu sağlanması hedefleniyor.

2 ay önce Özel Haberler

Tottenham'ın yeni transferi Lucas Bergvall, "Hedefimiz Şampiyonlar Ligi'ne katılmak ve kupayı kazanmak" şeklinde iddialı bir açıklama yaptı. 18 yaşındaki futbolcunun bu sözleri sosyal medyada da tartışma konusu oldu.