2 ay önce Spor

Tutturduğu kuponlarla kendine yarış dünyasında haklı bir yer edinen ŞOK'un günlük at yarışı tahminleri sizlerle.

2 ay önce Gündem

Eski bakan Şener'in oğlu Bedirhan Şener, rehin aldığı anneannesini silahla vurarak öldürdü. Olaya ilişkin açıklama yapan Abdullatif Şener,"Psikolojik sorunları olan oğlum karşısındaki kişinin anneannesini olduğunu bile bilmeden ateş etmiş. Çok üzgünüz. Vahim bir olay" dedi.

2 ay önce Eğitim

Türkiye, Bulgaristan, Yunanistan ve Ukrayna tarafından hayata geçirilen "Çevresel Sürdürülebilirlik için Çocukların E-STEM yoluyla yetiştirilmesi - EcosySTEM Projesi" tanıtıldı.

2 ay önce Eğitim

Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı (YTB), Türkiye'de YTB'den burs alarak okuyup mezun olan yabancı öğrenciler için Selçuk Üniversitesinin ev sahipliğinde mezuniyet töreni düzenledi.

2 ay önce Eğitim

Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'da Türk girişimciler tarafından 2004'te kurulan Uluslararası Saraybosna Üniversitesi (IUS), yeni eğitim-öğretim yılında dünyadan ve Türkiye'den yeni öğrencilerini bekliyor.

2 ay önce Spor

Trabzonspor Kulübü, 30 yaşındaki orta saha oyuncusu Okay Yokuşlu ile 3+1 yıllık anlaşma sağladığını duyurdu.

2 ay önce Dünya

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye'nin öldürülmesinin ardından yaptığı ulusa sesleniş konuşmasında, "Bize zarar veren herkesle hesaplaşacağız" dedi.

2 ay önce Dünya

Birleşmiş Milletler (BM) Güvenlik Konseyi, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye’nin öldürülmesinin ardından acil toplanma kararı aldı.

2 ay önce Gündem

Etimesgut Belediye Başkanı ve oyuncu Erdal Beşikçioğlu sokak hayvanlarına yönelik yeni yasa için bulduğu çareyi açıkladı. Masum canların öldürülmesine izin vermeyeceğini duyuran Beşikçioğlu planlarını sosyal medyadan paylaştı.

2 ay önce Gündem

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Şırnak'ın Beytüşşebap ve Mardin'in Nusaybin ilçesi kırsalında düzenlenen Gürz-3 Operasyonu'nda 4 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.