2 ay önce Yaşam

SON DAKİKA | Aydın'ın Kuşadası ilçesinde yaşayan 3 kız babası 55 yaşındaki Ali Koç, evine gelen misafirliğe gelen kızının arkadaşlarının kendisi hakkında kötü konuşması üzerine ortadan kayboldu. Yaklaşık 4 gündür aranan ancak hiçbir yerde bulunamayan  Ali Koç, Adakule yakınlarında denizin dibinde ölü vaziyette bulundu. Boynunda taş bağlı olan adamın ölümü ile ilgili başlatılan soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

2 ay önce Gündem

Cemiyet hayatının tanınmış isimlerinden Derin Mermerci, sosyal medya hesabından yaptığı bir video paylaşımıyla köpekler için kabul edilen yeni yasayı sert bir dille eleştirdi. Mermerci, videoda, "Bu yol, yol değil. Allah'ın verdiği canı kastetmek yol değil" şeklinde konuşarak, yasanın kendisine göre doğru bir yaklaşım sergilemediğini ifade etti.

2 ay önce Amatör Lig

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Beylikdüzü’nden bir takviye de savunma hattına geldi.

2 ay önce Amatör Lig

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Beylikdüzüspor imzaya doymak bilmiyor.

2 ay önce Yaşam

Giresun’un Çamoluk ilçesinde bir kişi, eşi ve oğlunu silahla vurduktan sonra ambulansı arayarak yardım istedi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri anne ve oğlunun olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

2 ay önce Dünya

SON DAKİKA | Cumhurbaşkanı Recep T.ayyip Erdoğan, Hamas lideri İsmail Haniye'ye yönelik suikast sonrası yaptığı açıklamada, suikastı "kalleş" olarak niteleyip şiddetle kınadı, "siyonist barbarlık bugüne kadar olduğu gibi emellerine yine ulaşamayacaktır" dedi.

2 ay önce Amatör Lig

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Beylikdüzüspor transfere doymuyor.

2 ay önce Amatör Lig

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Beylikdüzüspor transferde gaza bastı.

2 ay önce Kültür Sanat

Yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği 'Deha' dizisinin çekimleri başladı. Dizi, matematik dehası Devran'ın hikayesini konu ediniyor. Dram türündeki dizinin Eylül ayından itibaren Show TV'de ekranlara gelmesi bekleniyor.

2 ay önce Dünya

ABD’li iki kadının kavgasını gösteren 1 dakika 3 saniyelik video tüm dünyada izlenme rekorları kırdı. Videoya bir Türk’ün yaptığı yorum yaşananları özetliyordu: “Kimseyi de bu kadar dövecek kadar da enerjim olmadı.. Erkekler yine dayak attığında, zorlamamak adına bi yerde duruyor, bu kadın limitsiz kredi kartı gibi dövdü.”