2 ay önce Gündem

Emek yoğun sektörlerde nitelikli eleman sorunu devam ediyor. Araştırmalara göre, işverenlerin nitelikli eleman bulmakta en çok zorlandığı sektörlerin başında imalat sanayisi geliyor.

2 ay önce Spor

Şampiyonlar Ligi ikinci ön eleme turunda Lugano ile karşı karşıya gelen Fenerbahçe'de Fred şoku. Sarı lacivertli ekibin Brezilyalı orta saha oyuncusu Fred, maçta sakatlanarak yerini İsmail Yüksek'e bıraktı.

2 ay önce Dünya

Rusya Merkez Bankası Başkanı Elvira Nabiullina, ülkesinde yıl sonuna kadar uluslararası ödemelerde kripto para kullanılmasının başlayabileceğini söyledi.

2 ay önce Eğitim

Kumluca’da Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS) Türkiye genelinde ilk 1000’e giren öğrenciler, ilçe Kaymakamı Tekin Erdemir tarafından altın ile ödüllendirildi.

2 ay önce Ekonomi

2024 yılı Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) ikinci taksit ödemeleri için son tarih hızla yaklaşıyor. Ödemelerini zamanında yapmayan araç sahipleri, %4,5 gecikme faizi ve e-haciz yaptırımlarıyla karşı karşıya kalacak. Ödemeler, vergi daireleri, PTT, banka şubeleri ve dijital platformlar aracılığıyla gerçekleştirilebilir. Araç sahiplerinin, 31 Temmuz'a kadar ödemelerini tamamlamaları önem taşıyor.

2 ay önce Dünya

ABD, Ukrayna'ya 1.7 milyar dolarlık askeri yardım gönderecek. Paketin içerisinde hemen hemen her şey var! Bu sayede Ukrayna'nın Rusya'ya karşı üstünlük kuracağı düşünülüyor...

2 ay önce Ekonomi

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) verilerine göre, haziran sonu itibarıyla sektörün dönem net karı 314 milyar 28 milyon lira olarak gerçekleşti.

2 ay önce Dünya

Yeni Zelanda'nın hava yolu şirketi Air New Zealand (Air NZ), daha etkili uçak ve sürdürülebilir yakıt temin etmekteki zorlukları gerekçe göstererek, 2030'a kadar karbon emisyonu azaltma hedefinde geri adım attığını duyurdu.

2 ay önce Özel Haberler

Şampiyonlar Ligi ikinci eleme turu rövanş karşılaşmasında Fenerbahçe ile Lugano karşı karşıya geldi. Maçın başlama düdüğünden önce Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'dan ilginç yorum geldi.

2 ay önce Eğitim

Anadolu Üniversitesi'nin en çok tercih edilen başarılı fakültelerinden birini, geçmişi 1972 yılına dayanan ve bugünkü ismini 1992 yılında almış olan; kurulduğu ilk günden bu yana eğitim-öğretim ve akademik faaliyetlerine hem ulusal hem de uluslararası bir marka olarak devam eden İletişim Bilimleri Fakültesi (İBF) oluşturuyor.