2 ay önce Dünya

Jet skiye binen silahlı kişiler, Meksika Cancun'daki bir plajda rakip uyuşturucu satıcısına ateş açtı. Bu esnada olayla hiçbir ilgisi olmayan 12 yaşındaki masum bir minik yaralandı. Sonra da hastanede hayatını kaybetti.

2 ay önce Kültür Sanat

Bodrum Kalesi'nde, 3-22 Ağustos'ta sanatseverlerle buluşacak festivalin açılışı, İzmir Devlet Opera ve Balesince sahnelenecek, Bolşoy baş dansçılarının başrolde olacağı "Kuğu Gölü" balesiyle yapılacak.

2 ay önce Yaşam

İzmir'in Urla ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Yangının neden çıktığı henüz bilinmiyor. Ekipler yangını söndürmek için seferber olmuş durumda. İşte o anlar..

2 ay önce Özel Haberler

Almanya'da yaşayan Türk bir kadın biriktirdiği demir paralarla Türkiye'ye geldi. O anları cep telefonuna kaydeden ve sosyal medya hesabından paylaşan kadının videosu büyük yankı uyandırdı.

2 ay önce Teknoloji

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın tersine beyin göçü projesi olan Tech Visa programı kapsamında Gaziantep Teknopark’ın başvurusu kabul edildi.

2 ay önce Teknoloji

Bursa’da 8 yıldır ’lazer çipi’ üreten Türkiye’nin ilk ve tek firmasının Genel Müdürü Ahmet Özkayan, yeni kurulacak çip üretim tesisine destek vermeye hazır olduklarını ifade ederek, bu konuda da ’babayiğitler’in çıkacağını söyledi. Özkayan, "Kurulacak bu tesisin Bursa’da olmasını isteriz" dedi.

2 ay önce Teknoloji

Dünyadaki trend teknolojileri Türk kullanıcılarına sunma misyonunu benimseyen Casper, gelişmiş konfigürasyon seçeneklerine bir yenisini daha ekledi. Yüksek mobiliteye ve güçlü performansa ihtiyaç duyan kullanıcılar için geliştirdiği Nirvana X700 ve X600 modeli, Intel’in “H” serisi işlemcileriyle yenilendi. Intel’in en yüksek performansa sahip işlemcisi olan “H” serisi, gaming laptopların sunduğu güçlü performansı şık bir tasarım ve 19.2mm incelikte kullanma imkanı sağlıyor.

2 ay önce Spor

Gaziantep Futbol Kulübü, son olarak Diosgyor forması giyen Nijeryalı sol bek Godfrey Stephen Bitok ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

2 ay önce Teknoloji

ABD'li elektrikli otomobil üreticisi Tesla, 1,8 milyonun üzerinde aracını geri çağıracak. Araç kaputunun açılarak sürücülerin görüşünü engellemesine neden olabilecek bir yazılım sorun olarak gösterildi.

2 ay önce Yaşam

Ankara’nın Mamak ilçesinde Enes Çekici isimli şahıs, kız arkadaşını taciz ettiği iddiası ile tartıştığı arkadaşı Hasan Esen’i boynundan bıçaklayarak öldürdü.