2 ay önce Sağlık

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ), Sudan'da sağlık tesislerine yönelik artan saldırılardan dolayı dehşete düştüklerini ve son 8 haftada 22 benzer saldırının doğrulandığını bildirdi.

2 ay önce Ekonomi

Milli Emlak, Çorum'da 3.042,21 metrekarelik bir araziyi 110.000 TL tahmini bedelle satışa sunuyor. İhaleye katılmak isteyenler, 22.000 TL teminat bedelini ödeyerek tekliflerini sunabilecekler. İhale, 27 Ağustos 2024'te saat 11:45'te gerçekleşecek. Bu satış, tapu sahibi olmak isteyenler için büyük bir fırsat sunuyor.

2 ay önce Gündem

9. Yargı Paketi'nde son dakika gelişme. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç önemli açıklamalarda bulundu. 9. Yargı Paketi ile ilgili görüşmelerin ekim ayında olacağını söyledi. Bakan Tunç, Meclis'te tatil dönüşünde yargı süreçlerini hızlandırmaya yönelik adımlar atacaklarını belirtti. 9. Yargı Paketi'nde neler var? Denetimli serbestlik, ceza indirimi, infaz düzenlemesi gibi birçok çalışmayı içermesi beklenen yeni yargı paketi kapsamında genel af var mı yok mu? işte detaylar..

2 ay önce Yaşam

İzmir’in Karabağlar ilçesinde bir ev sahibi, kiracısının kapısına dayanarak dehşeti yaşattı. Kapıyı tekmeleyip yumruklayan ev sahibinin o anları cep telefonu kamerasına yansıdı.

2 ay önce Kültür Sanat

1990'lı yılların sevilen pop müzik sanatçısı Ufuk Bigay, kendi tasarladığı yenilikçi mobil stüdyo ile Red Dot Design Award'ta (Red Dot Tasarım Ödülleri) ödül kazandı.

2 ay önce Spor

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Gaziantep FK, 32 yaşındaki stoper oyuncusu Enric Saborit'i kadrosuna kattı.

2 ay önce Spor

Beşiktaş, Bosna Hersekli futbolcu Ajdin Hasic’in bonservissiz şekilde ayrılığına izin verdi. Siyah-beyazlılar, yapılan anlaşma gereği Hasic’in bir sonraki satışından pay alacak. 22 yaşındaki oyuncunun yeni kulübü de birkaç gün içinde belli olacak.

2 ay önce Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Tahsil edilecek, taviz vermeyeceğiz" diyerek sinyal verdiği SGK sigorta primleriyle ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer hesaplarına haciz konulduğunu duyurdu. Böylece prim borçlarıyla ilgili ilk haciz haberi Mersin'den gelmiş oldu.

2 ay önce Spor

Hatayspor, 23 yaşındaki futbolcu Lamine Diack ile satın alma opsiyonlu 1 yıl kiralık sözleşme imzaladı.

2 ay önce Kültür Sanat

Kırgızistan'da popülerliği artan geleneksel el yapımı yiyecek kurut, tat çeşitliliğiyle pazarda yerini alıyor.