2 ay önce Magazin

Uzun bir dönem Medcezir dizisinde hayat verdiği ‘Ender Serez’ karakteriyle hafızalara yer edinen güzel oyuncu Mine Tugay, 46. yaşını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kutladı.

2 ay önce Ekonomi

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, "Verimli üretim yapan gençlerin ve kadınların üç yıl boyunca hangi destekleri alacakları konusunda hiçbir tereddüt yaşamayacakları bir sistemi hayata geçiriyoruz." dedi.

2 ay önce Ekonomi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 10 Ağustos'ta açılması planlanan Çukurova Uluslararası Havalimanı'nın, Mersin ve Adana başta olmak üzere çevre illere ekonomi, ticaret ve turizm alanlarında büyük katkı sağlayacağını belirtti.

2 ay önce Kültür Sanat

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Rektörü Prof. Dr. Cüneyt Erenoğlu, kasım ayında Şehri Medeniyet Kültür Projesi'nin 8'incisine ev sahipliği yapacaklarını söyledi.

2 ay önce Eğitim

Üniversite tercih işlemleri 2 Ağustos’a kadar devam ediyor. Adaylar en fazla 24 tercihte bulunabiliyor.

2 ay önce Eğitim

Adana ve Mersin illerinde, Çukurova Kalkınma Ajansı, Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi, Mersin Üniversitesi, Mersin Teknoloji Geliştirme Bölgesi işbirliğinde gerçekleştirilen siber vatan eğitimlerini başarı ile tamamlayan 31 öğrenci, Bootcamp etkinliğinde yerini alarak takım seçmelerine katıldı.

2 ay önce Eğitim

Battalgazi Belediyesi, Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) girmiş öğrenciler için önemli bir hizmeti hayata geçirdi. AVM önünde açılan YKS Tercih Danışma ve Rehberlik Noktası, öğrencilerin tercih sürecinde daha bilinçli ve doğru kararlar alabilmeleri amacıyla ücretsiz danışmanlık hizmeti sunacak.

2 ay önce Spor

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Galatasaray ile Beşiktaş arasında 3 Ağustos Cumartesi günü oynanacak Turkcell Süper Kupa maçının biletlerinin yarın satışa sunulacağını duyurdu.

2 ay önce Spor

Mete Gazoz, Ulaş Berkim Tümer ve Muhammed Abdullah Yıldırmış'tan oluşan Okçuluk Erkek Milli Takımı, üçüncülük maçında Çin'i 6-2 mağlup ederek bronz madalya kazandı. Bu sonuçla birlikte Okçuluk Erkek Milli Takımı, tarihinde ilk kez olimpiyatlarda madalya kazandı.

2 ay önce Teknoloji

Kalkınma Ajansları’nın ’Siber Vatan’ programının eğitimleri tamamlandı.