2 ay önce Spor

Sakaryaspor, tecrübeli santrfor Mustafa Pektemek ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı.

2 ay önce Ekonomi

MTV 2024 2. Taksit ödeme dönemi için son tarih. Milyonlarca araç sahibini yakından ilgilendiriyor. 31 Temmuz’a kadar ödemeyenlere ceza var. Araç sahipleri e-Devlet’e girerek ödeme yapabilirler. PTT ve banka sitelerinden de Kredi kartıyla da ödeme yapılabiliyor. MTV 2024 2. Taksik ödemelerini yapmayanlara Yüzde 4,5 gecikme faizi uygulanacak. MTV'den muaf tutalanlar kimler? İşte detaylar...

2 ay önce Politika

AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, Türkiye Büyük Millet Meclisi(TBMM) Genel Kurulu'nda kürsüde yaptığı konuşma sırasında sözleri kesilince sinirden adeta deliye döndü. Hulusi Akar ile muhalefet milletvekilleri arasında tansiyonun yükseldiği anlar kameralara anbean yansıdı.

2 ay önce Spor

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, 8 numara pozisyonu için transfer çalışmalarının devam ettiğini ve bu konuda kısa sürede taraftarlara bir haber vermek istediklerini söyledi.

2 ay önce Spor

Çaykur Rizespor, 20 yaşındaki Bosna Hersekli orta saha oyuncusu Muhamed Buljubai’i 4 yıllığına kadrosuna kattı.

2 ay önce Spor

Beşiktaş, Süper Kupa’da oynayacağı Galatasaray maçının hazırlıklarına bir günlük iznin ardından bu sabah yaptığı antrenmanla başladı.

2 ay önce Teknoloji

Mersin'de oyuncu kadrosu, senaryosu ve sahnelerinin tamamı yapay zeka programlarında üretilen uzun metraj sinema filmi 3071'de, Türk tarihine damga vurmuş isimler beyazperdede izleyiciyle buluşacak.

2 ay önce Kültür Sanat

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Gökhan Yazgı, Neolitik Döneme ait kazıların sürdüğü Şanlıurfa'daki Göbeklitepe ve Karahantepe'de ortaya çıkarılan eserlerin tarihe yeni yorumlar getirebileceğini kaydetti.

2 ay önce Gündem

CHP Milletvekili Namık Tan’ın, Mavi Vatan için "Masal" ifadesini kullanmasını değerlendiren ve sert tepki gösteren emekli İstihbarat Albay, Güvenlik ve Terör Uzmanı Coşkun Başbuğ, “Hiçbir Türk evladı, hiçbir bu vatanın evladı bu sözleri sarf etmez; çünkü bu doğrudan Amerikan ağzı, doğrudan Batı ağzıdır. Onların söylediği lisanın Türkçeleştirilmiş halidir. O nedenle Yunanistan medyası şu an Namık Tan’ı yere göre sığdıramıyor. 4 yıl ABD’de görev yaptı, çok mu etkisinde kaldı Amerika’nın?” dedi.

2 ay önce Kültür Sanat

Konya'da sergilenen, Anadolu Selçuklu Devleti'ne 1116-1308 yılları arasında hükmetmiş 14 sultanın ve bazı meliklerin darp ettirdiği, 2 bin 764 altın, gümüş ve bakır sikkeden oluşan koleksiyon, siyasi ve sosyoekonomik tarihe tanıklık ediyor.