2 ay önce Gündem

Sokak köpeklerinin uyutulmasıyla ilgili yeni düzenleme belli bir kesim tarafından destek görürken büyük bir çoğunluk ise hayvanların öldürülmesine razı gelmiyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yasayı desteklemeyenler için 'Evinde beslesin o zaman' sözleri de tepki çekerken, Fatih Altaylı da konuyla ilgili bir yorum yaptı.

2 ay önce Spor

"Filenin Sultanları", Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nın açılış maçında Hollanda'yı 3-2 yenerek büyük bir başarıya imza attı. Bu galibiyette önemli bir rol oynayan Melissa Vargas, performansıyla tarihe geçti.

2 ay önce Özel Haberler

Barcelona, Dani Olmo'nun menajeriyle yeniden temas kurdu ve Leipzig'e yeni bir teklif hazırlıyor. Alman kulübü, kendilerine iletilen ilk teklifi fazla düşünmeden geri çevirmişti. Pazarlıklar sürecek.

2 ay önce Magazin

Star Wars: Return of the Jedi filminde Prenses Leia'yı oynayan Carrie Fisher'ın giydiği altın bikini, 175 bin dolara (Yaklaşık 5.8 milyon TL) alıcı buldu. 1983 tarihli filmde Leia'nın Jabba the Hut'ın tahtına zincirli olduğu sırada giydiği bikini, cuma günü ABD'deki Heritage Auctions'da yapılan bir müzayedeyle satıldı.

2 ay önce Özel Haberler

Orta saha için arayışlarını sürdüren Monaco Kulübü, Metz forması giyen Lamine Camara için teklif sunma kararı aldı. Taraflar kısa süre içinde pazarlık masasına oturacak. Oyuncu da Monaco'ya sıcak bakıyor.

2 ay önce Özel Haberler

Arsenal, Tottenham ve Liverpool kulüpleri, Sporting'in İsveçli forvetini istiyor. Ancak Portekiz temsilcisinin, Viktor Gyökeres için belirlediği alt sınır 80 milyon euro... Daha azı kabul edilmeyecek.

2 ay önce Özel Haberler

West Ham United, Aaron Wan-Bissaka transferi için Manchester United ile anlaştı. Yıldız sağ bekin adı uzun süre Galatasaray'la anılmıştı. Ancak Aslan, o dosyayı bir süre önce kapattı.

2 ay önce Keşfet

Türkiye A Milli Kadın Voleybol takımının yıldız oyuncusu Ebrar Karakurt, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla dikkat çekti. Takımının Paris Olimpiyatları'ndaki Hollanda maçını kazanmasının ardından Karakurt, “Gibi” dizisine atıfta bulunarak 'Ersoy'un babaannesinin intikamı alındı' dedi.

2 ay önce Ekonomi

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, ''Ekonomi yönetiminde 10 kilit görev vardır. Onları hemen değiştirir, işinin ehli olanları yönetime koyarım. Haftada iki kez, ikişer saatlik toplantılarla ekonomiyi iki yılda düzeltirim. Geri kalan vaktimi yargı reformuna, eğitim sistemine harcarım. Erdoğan’ın günlük siyasi oyunlardan ülkeyi yönetmeye vakti kalmıyor”dedi.

2 ay önce Spor

Rafael Nadal, Macar tenisçi Márton Fucsovics'i geçerek ikinci tura yükseldi ve bu aşamada Novak Djokovic ile karşılaşacak. Nadal ve Djokovic arasındaki bu karşılaşma, iki efsanenin toplamda 60. mücadelesi olacak.