2 ay önce Spor

Tutturduğu kuponlarla kendine yarış dünyasında haklı bir yer edinen ŞOK'un günlük at yarışı tahminleri sizlerle.

2 ay önce Spor

Paris 2024 Olimpiyatları'nda Fransız Leon Marchand, 400 metre bireysel karışıkta Michael Phelps'in rekorlarını adeta tarihe gömdü.

2 ay önce Yaşam

Batman'da feci kaza meydana geldi. Kontrolden çıkan tır, düğün töreni çıkışında davetlilerin arasına daldı. Kazada ilk belirlemelere göre 1'i bebek 4 kişi yaşamını yitirdi, 2 kişi yaralandı.

2 ay önce Keşfet

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nı zaferle sona erdiren İspanya'nın turnuvaya dikkat çeken Barcelona'nın 17 yaşındaki yıldızı Lamine Yamal, sevgilisi Alex Padilla tarafından aldatıldı. Yamal'ın aldatıldığı ise canlı yayında ortaya çıktı.

2 ay önce Yaşam

Kadınların çekici bulduğu erkek tipleri hakkında bilim dünyası da önemli araştırmalar yaptı. Kadınların, erkeklerde en çok neler ilgisini çeker? bunun üzerine sayısız araştırma yapıldı. Birçok sosyal araştırmanın da yapıldığı bu konuda, ülkelere ve bölgelere göre değişkenlik gösterdiği tespit edildi. İşte bilimsel olarak da kanıtlanmış olan kadınların dikkatini daha çok çeken erkek tipleri..

2 ay önce Dünya

Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, devlet başkanı seçiminin sonuçlarına saygı duyacaklarını söyledi.

2 ay önce Gündem

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Emirhan Topçu'nun annesi ile Rize'de karşılaştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Emirhan Topçu'yu şimdi nereye gönderiyorsun? Bir yere gidiyor diye duydum” ifadelerini kullandı.

2 ay önce Dünya

Yunanistan'ın birçok bölgesinin kuvvetli rüzgarlar, kuraklık ve yüksek sıcaklıklar nedeniyle "yüksek yangın riski" anlamına gelen "turuncu alarm" durumunda olduğu bildirildi.

2 ay önce Dünya

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) ile Libya Dışişleri Bakanlığı arasında kalkınma işbirliği için mutabakat zaptı imzalandı.

2 ay önce Özel Haberler

Türkiye’de alt klasman maçında saha kenarında nargile içen sosyal medyanın gündemine oturdu. Saha kenarından sigara içen futbolcu izleyenleri adeta hayrete düşürdü.