2 ay önce Ekonomi

AJet Genel Müdürü Kerem Sarp, şu anda yaklaşık 32 ülkede, 52 yurt dışı noktasına uçtuklarını belirterek, "İlk başta 32 ülkeyi 2025'e kadar 43 ülkeye, 2033'te bunu 50 ülkeye çıkartmayı hedefliyoruz." dedi.

2 ay önce Ekonomi

Batman’ın Kozluk Kaymakamı Ekrem Güngör’ün başlattığı proje çerçevesinde markalaşma çalışmalarına ‘’Kozluk mereto Balına Coğrafi İşaret Projesi’’ ile devam ediliyor.

2 ay önce Ekonomi

Türk Kızılay, deprem bölgesinde ekonomik canlanmaya destek olmak için başlattığı Esnaf Destek Programı'nın ikinci fazı kapsamında 3 bin 544 işletme sahibine 97 milyon 865 bin lira ödeme yaptı.

2 ay önce Politika

DEVA Parti'li Cemil Kara, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ile Demokrat Parti'li Cemal Enginyurt’un partililerle yemek fotoğrafını “Muhteşem kadromuza yakışan bir detay, Geliyor gelmekte olan” diye paylaştı.

2 ay önce Ekonomi

Fiat, Temmuz ayına özel başlattığı kampanya ile Fiat Fiorino modelini 750 bin TL'nin altında bir fiyatla satışa sundu. Hem aile arabası hem de ticari araç olarak kullanılabilen Fiorino, geniş bir kullanıcı kitlesine hitap ediyor. Bu kampanya, sıfır araç almak isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.

2 ay önce Dünya

Yoldan geçenler, Florida'da bir kafe olan Sweet Shop'un önünde hareket halindeki bir araç ve kaputunun üzerindeki kişiyi gördü. Olay sosyal medyada hızla yayılırken ayrıntılar da oldukça ilginçti.

2 ay önce Gündem

Büro Memur-Sen, Enerji Bir-Sen ve Ulaştırma Memur-Sen’in Bolu’dan Ankara’ya başlattıkları yürüyüş devam ediyor.

2 ay önce Ekonomi

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Vergi gelirlerinde sağlanan iyileşmeyi, vatandaşlarımızın refahı ve ülkemizin istikrarı için verimli alanlara yönlendireceğiz." ifadesini kullandı.

2 ay önce Dünya

ABD'nin Almanya'ya yüksek hassasiyetli füze sistemleri yerleştirme planına Rus Devlet Başkanı Vladimir Putin'den çok sert yanıt geldi. Putin misilleme olarak geliştirilmesinde son aşamaya geldikleri sistemlerle benzer önlemler alacaklarını söyledi. Putin ayrıca ABD'nin bu hamlesinin gerçekleşmesi durumunda daha önceden varsayılan tek taraflı moratoryumdan kendilerini serbest sayacaklarını da sözlerine ekledi.

2 ay önce Spor

Formula 1 Dünya Şampiyonası'nda Belçika Grand Prix'sini ilk sırada bitiren George Russell, araç ağırlığının minimum ağırlık limitinin altında olduğu gerekçesiyle diskalifiye edildi. Lewis Hamilton yarışın galibi ilan edildi.