2 ay önce Spor

Galatasaray altyapısında yetişen, Trabzonspor, Başakşehir FK, Manisaspor, Orduspor, Konyaspor, Tuzlaspor ve son olarak Pendikspor’da forma giyen Ferhat Öztorun, 37 yaşında aktif futbolculuk kariyerini noktaladığını duyurdu.

2 ay önce Yaşam

İstanbul'un Kadıköy ilçesinde denize giren 26 yaşındaki Muhammed Peksoy isimli genç boğularak yaşamını yitirdi.

2 ay önce Yaşam

İzmir'de bir balık restoranı, levreği kenttekilerin "gevrek" olarak isimlendirdiği simit şeklinde hazırlayıp "levrek gevrek" ismiyle menüye koydu.

2 ay önce Yaşam

Kendine has besin değeri, lezzeti ve pişirme yöntemleri ile bölgenin en çok tercih edilen balık türleri arasında olan Çanakkale sardalyasının en lezzetli ve yağlı dönemi başladı.

2 ay önce Yaşam

Kurtuluş Savaşı'nda İstanbul ve Rusya'dan deniz yoluyla İnebolu Limanı'na gelen cephanelerin cepheye taşındığı İstiklal Yolu'nda, motosikletlerle gerçekleştirilen sürüşün ikinci gününde motosikletçiler Kastamonu'dan Ankara'ya hareket etti.

2 ay önce Ekonomi

Piyasalarda hareketlilik sürerken ekonomist Selçuk Geçer, 'gerçek dolar kuru' ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Geçer, dolar/TL kurunun 32 TL seviyesinin gerçek değeri yansıtmadığını belirtti ve yatırımcıları bu konuda uyardı. Türkiye'nin dolar bazında en yüksek faizi sunduğunu ifade eden Geçer, dolara yüzde 60 faiz uygulandığını ve bu durumun dövizin sabit tutulduğu sürece artış göstermesine neden olacağını söyledi.

2 ay önce Dünya

New Mexico'ya bağlı Albuquerque'deki Metropolitan Gözaltı Merkezi'nden üç mahkum yanlışlıkla serbest bırakıldı. Şimdi firariler aranıyor. Skandallar sonrasında mahkumların tahliye bilgileri iki kez kontrol edilecek!

2 ay önce Sağlık

Son 3 yılda sağlık imkanlarındaki başarısı ile büyüme kaydeden Aydın’ın Çine ilçesine giden İl Sağlık Müdürü Dr. Eser Şenkul, bölgede incelemelerde bulundu.

2 ay önce Yaşam

İzmir'de körfez temizliği sırasında bitkin halde bulunan caretta carettanın tedavisine başlandı.

2 ay önce Yaşam

İzmir'in Menderes ilçesinde bir motosiklet ve 4 otomobilin karıştığı zincirleme kazada motosiklet sürücüsü öldü, 6 kişi de yaralandı.