2 ay önce Amatör Lig

Amatör 1.Küme ekiplerinden Kadırgaspor’da transfer bitmek bilmiyor.

2 ay önce Amatör Lig

Süper Amatör Küme ekiplerinden Yenibosna’da transferler durmak bilmiyor.

2 ay önce Amatör Lig

Amatör 1.Küme ekiplerinden Kilyos’tan son dakika transferi.

2 ay önce Keşfet

SON DAKİKA... Paraguaylı Olimpiyat yüzücüsü ve sosyal medya fenomeni Luana Alonso, Paris 2024'teki ilk yarışında aldığı yenilginin ardından 20 yaşında emekliliğini açıkladı.

2 ay önce Özel Haberler

Marsilya, Inter forması giyen Valentin Carboni'yi 36 milyon euroluk satın alma opsiyonuyla kiralamaya çalışıyor. Inter ise sözleşmeye 40 milyon euroluk "geri satın alma" maddesi koydurmak istiyor.

2 ay önce Özel Haberler

Bir muhabirin, "Önümüzdeki sezon şampiyonluk için ne gerekiyor?" sorusunu yanıtlayan Arsenal Teknik Direktörü Mikel Arteta, "114 puan. Yani her maçı kazanmalıyız" karşılığını verdi.

2 ay önce Özel Haberler

Chelsea'den ayrılmak isteyen Trevoh Chalobah, büyük ihtimalle adres değiştirecek. Crystal Palace, Fulham ve Manchester United, oyuncunun durumunu takip ediyor. İngiliz stoperin United'a daha yakın olduğu biliniyor.

2 ay önce Kültür Sanat

Doğu Akdeniz'den Orta Anadolu'ya, Kafkas coğrafyasından Doğu Akdeniz'e geçiş noktasında yer alan Kahramanmaraş'taki Direkli Mağarası'nda yürütülen kazı çalışmalarında 13 bin yıllık olduğu tahmin edilen toplu iğne ve dikiş iğnesi bulundu. Bu da terziliğin tarihi hakkında yeni ipuçları verdi.

2 ay önce Özel Haberler

Kırmızılar, Newcastle United'ın genç kanat oyuncusu için yüklü bir teklif sunabilir. Newcastle, Gordon'u satmak istemiyor ancak astronomik bir öneriyle fikirleri değişebilir. Oyuncu ise gelişmeleri takip ediyor.

2 ay önce Özel Haberler

İlk teklifi reddedilen Napoli, Brighton Kulübü'nün 23 yaşındaki ön liberosu için yeni bir paket hazırlıyor. Billy Gilmour'un da İtalyan ekibine sıcak baktığı öğrenildi. Pazarlıklar sürecek.