2 ay önce Astroloji

Günlük burç yorumlarınızı okudunuz mu? Bugün aşk, sağlık ve para konularında sizi neler bekliyor? İşte günlük burç yorumları

2 ay önce Spor

Tutturduğu kuponlarla kendine yarış dünyasında haklı bir yer edinen ŞOK'un günlük at yarışı tahminleri sizlerle.

2 ay önce Dünya

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, İsrail'in işgali altındaki Golan Tepeleri'ne düzenlenen saldırının ardından yaptığı açıklamada, "Hizbullah şimdiye kadar ödemediği türden ağır bir bedel ödeyecek" dedi.

2 ay önce Spor

Galatasaray, hazırlık maçında karşılaştığı İtalya 1. Futbol Ligi (Serie A) temsilcisi Parma'ya 2-0 mağlup oldu.

2 ay önce Teknoloji

Tarımda şebeke elektriği yerine güneş enerjisi santrallerinin (GES) kullanımı, enerji ve su kaynaklarında verimlilik sağlarken arazilerin kesintisiz sulanmasına imkan veriyor.

2 ay önce Ekonomi

Türk Patent ve Marka Kurumuna (TÜRKPATENT), yılın ilk 6 ayında 3 bin 56'sı yerli, 3 bin 901'i yabancı olmak üzere toplam 6 bin 957 patent başvurusu yapıldı.

2 ay önce Ekonomi

Türkiye son yıllarda ithal güneş gözlüğü tercihini İtalyan ürünlerinden yana kullanırken, bu ülkeden 2022'den bu yana satın alınan toplam ürün sayısı 6 milyon 734 bin 870 adet olarak kayıtlara geçti.

2 ay önce Ekonomi

Vergi Kanunu içerisinde yer alan en düşük emekli aylığının 12 bin 500 lira olmasını öngören 29’ncu madde TBMM’de kabul edildi.

2 ay önce Yaşam

Beyazıt'ta geçtiğimiz akşam bir kişinin tramvayın altında kalarak yaşamını yitirdiği kaza güvenlik kamerasınca kaydedildi.

2 ay önce Yaşam

Kağıthane'de bir kişi, iddiaya göre kız kardeşine minik etek giydiği için tepki gösteren komşusuyla tartıştı. Adamın eşi de tartışmaya dahil olunca şahıs onlara bıçak çekti. Yaşananlar kameralara yansırken, polisin müdahalesi sonrası bıçaklı şahıs gözaltına alındı.