2 ay önce Kültür Sanat

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde bulunan tarihi İshak Paşa Sarayı'nda muharrem ayı nedeniyle vatandaşlara aşure ikram edildi.

2 ay önce Kültür Sanat

Çanakkale merkeze bağlı Tevfikiye köyü sınırları içinde 5 bin 500 yıllık geçmişe sahip Troya Antik Kenti'nde, Troya Savaşı'nın şehirdeki tahribat izlerine ulaşılması hedefleniyor.

2 ay önce Spor

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı, formasını daha önce de giyen ABD'li Tina Alexandria Charles ile 1 yıllık anlaşmaya vardı.

2 ay önce Spor

Fenerbahçe, Yiğit Efe Demir'in bonservisini Fatih Karagümrük'e kiraladıFenerbahçe, Yiğit Efe Demir'in bonservisini Fatih Karagümrük'e kiraladı

2 ay önce Magazin

Reyting rekortmeni Kızılcık Şerbeti'nde oynadığı “Kıvılcım” karakteri ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan Evrim Alasya, “Evliliğin insan doğasına aykırı olduğunu düşünüyorum. Hiçbir zaman evlilik hayali kurmadım” dedi.

2 ay önce Amatör Lig

Genç yaşında aramızdan ayrılan Mümin Talip Pazarlı adına düzenlenen veteranlar futbol turnuvası öncesinde ailesi ve sevenleri tarafından mezarı başında dualarla anıldı.

2 ay önce Amatör Lig

B.Çekmece Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Ufuk Kıray yeni sezon öncesi yaptığı açıklamada bütün takımların yanında olacaklarını söyledi.

2 ay önce Amatör Lig

Amatör 1.Küme ekiplerinden İdealtepe’de bir imza da iç transferde geldi.

2 ay önce Özel Haberler

İngiliz ekibi Manchester United, Sporting'in 25 yaşındaki orta saha oyuncusu Morten Hjulmand'ı transfer hedefi olarak belirledi. Danimarkalı ön libero da Kırmızı Şeytanlar'a sıcak bakıyor.

2 ay önce Özel Haberler

Trent Alexander-Arnold, Real Madrid'in transfer listesinde olmasına rağmen takımı Liverpool'da kalmak istiyor. Yakın zamanda yeni mukavele konusunda tarafların masaya oturması bekleniyor.