2 ay önce Gündem

CHP'li Suiçmez, fındık taban fiyatının 160-180 lira arasında olması gerektiğini söyledi.

2 ay önce Eğitim

Iğdır AFAD İl Müdürlüğü tarafından, Iğdır Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’ndeki personele yönelik olarak düzenlenen deprem ve afet durumlarına karşı arama kurtarma eğitimi tamamlandı.

2 ay önce Spor

Spor cerrahisi uzmanı Prof. Dr. Gazi Huri, Lionel Messi, Kylian Mbappe, Neymar, Mesut Özil gibi ünlü futbolcuların tedavilerinin yapıldığı Katar'daki Aspetar Spor Yaralanmaları Hastanesinde görevlendirilen ilk Türk hekim oldu.

2 ay önce Gündem

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsrail Başkanı Binyamin Netanyahu'nun ABD Kongresi'nde ayakta alkışlanmasına tepki gösterdi. "ABD'nin Kongresi'nde soykırımcı bir katilin nasıl alkışlandığını tüm dünya izledi." dedi. 7 Ekim'den beri insanların sinema filmi izler gibi ölümleri uzaktan seyrettiğini dile getiren Erdoğan, "Elinde 150 bin insanın kanı olan bir kasabı kongresinde ağırlayan ve ayakta alkışlayan akıl ve vicdan tutulması ile karşı karşıyayız." diye konuştu.

2 ay önce Spor

Galatasaray'da uzun süren görüşmelerin ardından transferinden vazgeçilen Fransa ekibi Rennes'in 21 yaşındaki sağ bek oyuncusu Guela Doue, Strasbourg'la anlaşmaya vardı.

2 ay önce Eğitim

Eğitim ve Kariyer Uzmanı İsmail Yolcu, kapatılan ikinci öğretim programlarına, yeni açılan bölümlere ve Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2024-YKS) tercih sürecine ilişkin dikkat edilmesi gereken konulara değindi.

2 ay önce Eğitim

Bahçeşehir Üniversitesi’nin (BAU) başlattığı “CO-OP Talks” etkinliğinin ikincisi, İGA Academy iş birliğiyle İstanbul Havalimanı’nda gerçekleşti. Etkinlikte, gelişen teknoloji ile birlikte mesleklerin yüzde 78’inde insana ihtiyaç kalmayacağı belirtilirken, iletişim çağında yaşanan yalnızlık hissinin insan sağlığı üzerindeki olumsuz etkisine de değinildi.

2 ay önce Kültür Sanat

İlk misafirlerini 1895'te düzenlenen açılış balosuyla ağırlamaya başlayan Pera Palace Hotel'de, Mustafa Kemal Atatürk'ün kaldığı oda ziyaretçilere açılacak.

2 ay önce Teknoloji

Nilüfer Belediyesi’nin, "Kendin Yap" kültürünü kentte yaygınlaştırmak amacıyla hayata geçirdiği "Yeni Nesil Üretim Atölyeleri"nde altıncı dönem başarıyla tamamlandı.

2 ay önce Sağlık

Avrupa Birliği (AB), Hollanda'da kanser teşhisi ve tedavisi için tıbbi izotop üretimi amacıyla kurulacak nükleer reaktöre 2 milyar avro kamu desteği sağlanmasına onay verdi.