2 ay önce Spor

Fenerbahçe, Yiğit Efe Demir'in bonservisini Fatih Karagümrük'e kiraladıFenerbahçe, Yiğit Efe Demir'in bonservisini Fatih Karagümrük'e kiraladı

2 ay önce Magazin

Reyting rekortmeni Kızılcık Şerbeti'nde oynadığı “Kıvılcım” karakteri ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan Evrim Alasya, “Evliliğin insan doğasına aykırı olduğunu düşünüyorum. Hiçbir zaman evlilik hayali kurmadım” dedi.

2 ay önce Amatör Lig

Genç yaşında aramızdan ayrılan Mümin Talip Pazarlı adına düzenlenen veteranlar futbol turnuvası öncesinde ailesi ve sevenleri tarafından mezarı başında dualarla anıldı.

2 ay önce Amatör Lig

B.Çekmece Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Ufuk Kıray yeni sezon öncesi yaptığı açıklamada bütün takımların yanında olacaklarını söyledi.

2 ay önce Amatör Lig

Amatör 1.Küme ekiplerinden İdealtepe’de bir imza da iç transferde geldi.

2 ay önce Özel Haberler

İngiliz ekibi Manchester United, Sporting'in 25 yaşındaki orta saha oyuncusu Morten Hjulmand'ı transfer hedefi olarak belirledi. Danimarkalı ön libero da Kırmızı Şeytanlar'a sıcak bakıyor.

2 ay önce Özel Haberler

Trent Alexander-Arnold, Real Madrid'in transfer listesinde olmasına rağmen takımı Liverpool'da kalmak istiyor. Yakın zamanda yeni mukavele konusunda tarafların masaya oturması bekleniyor.

2 ay önce Dünya

Bella Hadid, Filistinli kökleri üzerinden hedef gösterilerek "Antisemitizmi yayma ve İsraillilere ve Yahudilere karşı şiddet çağrısında bulunmak" ile suçlanmış ve marka yüzü olduğu Adidas tarafından iş birliği sonlandırılmıştı. Ünlü model markaya dava açacak.

2 ay önce Özel Haberler

İngiliz ekibi Aston Villa, Borussia Dortmund'un genç kanat oyuncusu Karim Adeyemi ile ilgileniyor. Kısa süre içinde resmi teklif yapılması bekleniyor. Ancak bu transfer bir hayli pahalıya patlayabilir.

2 ay önce Özel Haberler

Bild gazetesi, Bayern Münih'in kampını değerlendirdi. En fazla dikkat çeken isimler arasında Sacha Boey'in de bulunduğu yazıldı. Galatasaray'dan transfer edilen Fransız oyuncu, sakatlıklar sebebiyle talihsizlik yaşamıştı.