2 ay önce Magazin

Davranış bilimleri uzmanı ve yazar Aşkım Kapışmak, geçtiğimiz aylarda kripto para operasyonu kapsamında gözaltına alınmış, ancak adli kontrolle serbest bırakılmıştı. Şimdi ise Buket Aydın'ın YouTube programında yaptığı açıklamalarla gündemde. Kapışmak, programda cinsel hayat ve evlilik üzerine verdiği önerilerle sosyal medyanın ilgi odağı oldu.

2 ay önce Amatör Lig

Süper Amatör Küme ekiplerinden Bayburt 1918’den bir imza daha.

2 ay önce Amatör Lig

Süper Amatör Küme ekiplerinden Girnespor’da bir imza da iç transferde geldi.

2 ay önce Amatör Lig

Amatör 1.Küme ekiplerinden Selimpaşaspor’dan Selimpaşa Mahalle Muhtarı Murat Kanbay’a çıkarma.

2 ay önce Dünya

Dünyaca ünlü ABD'li rapçi Snoop Dogg, Eyfel Kulesi'nde sona erecek olan meşale turunda meşaleyi taşıyanlar arasında yer aldı. Snoop Dogg ayrıca, Paris 2024 sırasında ABD kanalı NBC için "özel muhabirlik" yapacak.

2 ay önce Keşfet

Brezilyalı futbol ikonu ve Fenerbahçe eski teknik direktörü Zico, olimpiyatlar için bulunduğu Paris’te soyuldu. Zico’nun Rolex ve elmaslar da dahil olmak üzere içinde 420 bin sterlin (Yaklaşık 18 milyon TL) değerinde eşyasının bulunduğu çanta çalındı.

2 ay önce Gündem

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, aşırı cinsel içerik, argo ve küfürlü sözler içeren müzik ve klip yayınlarının, yayıncılık ilkelerine uyumlu hale getirilmesi uyarısında bulundu. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Şahin 'Müzik kanallarının yayınladıkları video kliplerinde aşırı cinsel içerik kullandıkları tespit edilmiştir.' dedi.

2 ay önce Özel Haberler

Youssef En-Nesyri’ye imza attırılmasıyla birlikte transfer çalışmalarını tamamlayan ve artık fırsat transferleri kovalayan Fenerbahçe’de dün sıcak bir gelişme yaşandı. Teknik direktör Jose Mourinho, geçen sezon 15 milyon euro (Yaklaşık 540 milyon TL) bonservis bedeliyle Marsilya’dan transfer edilen Cengiz Ünder’den kendisine kulüp bulmasını istedi.

2 ay önce Ekonomi

Yurt dışı çıkış harcıyla ilgili son günlerde yapılan değişiklikler dikkat çekti. İlk olarak 3 bin TL olarak belirlenen, ardından 1.500 TL'ye düşürülen yurt dışı çıkış harcı, nihayetinde yüzde 233'lük büyük bir artışla 150 TL'den 500 TL'ye çıkarıldı. Ancak bu yüksek tutardan muaf tutulacak kişilerin kimler olduğu da açıklandı. İşte yurt dışı çıkış harcından muaf olanlar:

2 ay önce Ekonomi

Türkiye'de yaşanan yüksek enflasyon, A'dan Z'ye tüm ürünlerin fiyatlarını etkiledi ve zamlar ardı ardına geldi. Son dönemde ekmek fiyatlarının artmasıyla birlikte vatandaşlar halk ekmeğe yönelmişti. Ancak, halk ekmeğe de büyük bir zam geldi. İşte güncel halk ekmek fiyatları...