2 ay önce Keşfet

Daha önce Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile yaşadığı polemikle gündem olan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum yayınladığı mesajda Fenerbahçe’ye destek verdi ve yönetime de teşekkür etti.

2 ay önce Amatör Lig

Süper Amatör Küme ekiplerinden Anadolu Hisarı İdman Yurdu’ndan son dakika imzası geldi.

2 ay önce Yaşam

Bursa'da bir markete müşteri gibi gelen hırsız, market sahibinin yerinde olmamasını fırsat bilerek kasada duran telefonu çaldı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı

2 ay önce Gündem

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Elazığ ve Bingöl merkezli olarak 41 ilde siber suçlara yönelik düzenlenen “Siberağ-2” operasyonlarında 82 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

2 ay önce Dünya

Amerika Birleşik Devletleri Adalet Bakanlığı, Meksikalı uyuşturucu karteli Sinaola'nın kurucusu "El Mayo" lakaplı Ismael Zambada Garcia ile örgütün diğer kurucusu "El Chapo" lakaplı Joaquin Guzman'ın oğlu Joaquin Guzman Lopez'in Teksas'ta tutuklandıklarını açıkladı.

2 ay önce Ekonomi

Kamuda uygulanacak tasarruf tedbirlerinin yasal çerçevesini oluşturan yasal düzenleme Resmi Gazete'de yayımlandı. Bu kapsamda kamuda birden fazla maaş uygulamasına son verilecek ve kamu görevlileri sadece bir görevi için maaş alacak.

2 ay önce Ekonomi

Araç almak isteyenleri yakından ilgilendiren yeni karar Resmi Gazete’de yayımlandı. Şarj edilebilir hibrit otomobillere uygulanan ÖTV oranlarında indirim yapıldı. İndirim, 70 kilometre üzeri menzile sahip araçları kapsıyor. Peki, hangi araçlar ÖTV indirimi alacak?

2 ay önce Gündem

KAP'a yapılan açıklamaya göre, Arçelik A.Ş. Türkiye de dahil olmak üzere tüm bölgelerde bundan sonra Beko markası altında faaliyet gösterecek.

2 ay önce Magazin

Komedi dizilerinin popüler ismi İrem Sak ile basketbolcu sevgilisi Furkan Korkmaz’ın ilişkilerini bitirdikleri yönündeki iddialar geçtiğimiz günlerde medyada yer almıştı. Ancak ünlü çift, yeniden birlikte görüntülenerek bu spekülasyonlara son verdi.

2 ay önce Gündem

Bazı bakanlık ve kamu kurumlarına ilişkin atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.