2 ay önce Gündem

Son dakika seçim anketi: OPTİMAR Araştırma Şirketi sahibi Hilmi Daşdemir'den flaş açıklama. TV 100'de katıldığı programda seçimle ilgili önemli anket bilgileri paylaştı. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)'nin, seçimde hiç almadığı kadar oy alabileceğini söyledi. CHP'nin anketlerde birinci parti olduğunu ya da başa baş götürdüğünü belirten Hilmi Taşdemir, anketlerde Türkiye'nin en önemli sorununun %65 ile ekonomi olduğunu aktardı.

2 ay önce Sağlık

Ege Üniversitesi (EÜ) Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Özgür Yeniel’in yürütücülüğünü yaptığı “Evde Uzaktan İzlenebilir Transkutanöz Posterior Tibial Nöromodülasyon Sistemi İle Aşırı Aktif Mesane Tedavisi” başlıklı proje TÜSEB-Akıllı Takip Tedavi Çağrısı kapsamında desteklenmeye uygun bulundu. Proje kapsamında, idrar kaçırma tedavisinde giyilebilir teknoloji ile uzaktan izlenebilen ev tedavi sistemi geliştirilecek.

2 ay önce Gündem

Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, basına sansürün kaldırılışının 116. yıl dönümünde gazetecileri kahvaltılı programda ağırladı.

2 ay önce Gündem

Avcılar Belediye Başkanı Utku Caner Çaykara, belediye çalışanlarının sosyal ve mali haklarına yüzde 100 zam yaparak büyük bir adım attı. Memur ve işçilere yapılan zam büyük yankı uyandırdı.

2 ay önce Yaşam

Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, mahallelerde kreş açma çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Başkan Özer, Pınar Mahallesi’nde yeni bir kreşin temelini attı ve ilçeye toplamda 15 kreş kazandıracaklarını belirtti.

2 ay önce Yaşam

İçerenköy Semt Pazarı’nı ziyaret eden Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel, tezgahları tek tek dolaşarak esnafa hayırlı işler ve bol kazançlar diledi. Pazara gelen vatandaşlar “Her zaman bekleriz” diye memnun olduklarını belirtti.

2 ay önce Astroloji

Günlük burç yorumlarınızı okudunuz mu? Bugün aşk, sağlık ve para konularında sizi neler bekliyor? İşte günlük burç yorumları

2 ay önce Spor

Tutturduğu kuponlarla kendine yarış dünyasında haklı bir yer edinen ŞOK'un günlük at yarışı tahminleri sizlerle.

2 ay önce Spor

UEFA Konferans Ligi ikinci eleme turu ilk maçında San Marino ekibi La Fiorita'yı 6-1 mağlup eden RAMS Başakşehir, rövanş öncesinde tur için büyük avantaj yakaladı.

2 ay önce Spor

Galatasaray Kulübü, Danimarkalı futbolcu Elias Jelert ile 5 yıllık sözleşme imzaladığını duyurdu.