2 ay önce Spor

Real Madrid, İspanyol basketbolcu Sergio Llull’ün sözleşmesini 2025 yılına kadar uzattı.

2 ay önce Kültür Sanat

Shawn Levy'in yönetmen koltuğunda oturduğu "Deadpool & Wolverine" izleyici ile buluştu.

2 ay önce Spor

Kadrosunu Djalma Silva, Isaac Solet, Nazım Sangare, Koray Günter, Ekrem Kılıçarslan ve Novatus Dismas Miroshi ile güçlendiren Göztepe’nin, kısa bir süre içerisinde Japon orta saha oyuncusu Kuyru Matsuki ile Brezilyalı golcü Juan Silva’yı da açıklaması bekleniyor.

2 ay önce Spor

Çaykur Rizespor, tecrübeli kaleci Gökhan Akkan ile 1 yıllık yeni sözleşme imzaladı.

2 ay önce Sağlık

Sağlık Bakanlığı, hipertansiyon ve kalp-damar hastalarına, aşırı sıcak havalarda mecbur kalmadıkça 10.00-16.00 saatlerinde dışarıya çıkılmaması uyarısında bulundu.

2 ay önce Kültür Sanat

İzlandalı rock grubu Kaleo, KüçükÇiftlik Bahçe'de müzikseverlerle buluştu.

2 ay önce Teknoloji

Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) ile Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) ve Trabzon Üniversitesi arasında Kalkınma Ajansları Siber Vatan Programı kapsamında “Siber Güvenlik Eğitimi” iş birliği protokolü imzalandı.

2 ay önce Spor

Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarına bu sabah salonda ve sahada yaptığı antrenmanla devam etti.

2 ay önce Kültür Sanat

Kanadalı dream pop grubu Ghostly Kisses, 3 Ekim'de Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde (PSM) müzikseverlerle buluşacak.

2 ay önce Spor

Geçtiğimiz sezon yaşadığı sakatlık sebebiyle uzun süre sahalardan uzak kalan Beşiktaş’ın Bosna Hersekli futbolcusu Amir Hadziahmetovic, siyah-beyazlı forma için rekabete hazır. Bu sezon kiralık gönderilmesi de gündeme gelen Hadziahmetovic, takımda kalmak istediğini kulübe iletti.