2 ay önce Keşfet

SON DAKİKA | Son yılllarda sıkça Fenerbahçe’den gördüğümüz başarılı transfer anlaşmasına bu kez Galatasaray imza attı. Sarı-Kırmızılı kulüp sezon başında bedelsiz olarak kadrosuna kattığı ve performansından memnun kalmadığı Tete’yi, tam 4 milyon 750 bin euroya (Yaklaşık 170 milyon TL) Yunanistan'ın Panathinaikos Kulübü'ne sattı. Galatasaray, Tete’ye forma giydiği 1 yıl için 2.8 milyon euro (Yaklaşık olarak 108 milyon TL) ödedi.

2 ay önce Amatör Lig

İstanbul Futbol İl Temsilcisi Ali Tanrıyaşükür’den flaş açıklama. Tanrıyaşükür 18 Temmuz’daki TFF genel kurulunun ardından yeni seçilen başkan ve yönetim kurulunun kendi tasarrufundaki kurulları oluşturacağından TFF İstanbul İl Temsilciliği görevinin bitmiş olduğunu söyledi.

2 ay önce Gündem

1972’den bugüne Türkiye’nin olimpiyat kanalı olan TRT, olimpiyat meşalesini 14. kez evlere taşıyacak. Fransa’nın ev sahipliğinde 26 Temmuz – 11 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek olan Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları TRT Spor, TRT Spor Yıldız ve tabii’den canlı yayınlanacak.

2 ay önce Keşfet

Son VNL şampiyonu Filenin Sultanları'nın Başantrenörü Daniele Santarelli, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları öncesinde İtalyan basınına konuştu. Başarılı teknik adam "Benim Türkiyem biraz öngörülemez. Bazı kesinlikleri olan bir takım ama aynı zamanda hem olumlu hem de olumsuz birçok soru işareti var.'' ifadelerini kullandı.

2 ay önce Kültür Sanat

Hikayesinde binlerce yıl öncesine uzanan bir efsaneye yer veren; kehanetler, sırlar ve mistik güçlerle dikkat çeken Şahmaran’ın 2. sezonundan fragman paylaşıldı. Başrollerini Serenay Sarıkaya, Burak Deniz ve Mert Ramazan Demir'in paylaştığı Şahmaran, gerilimi giderek artan heyecan dolu fantastik dünyası ile 8 Ağustos’ta sadece Netflix’te yerini alacak. Umur Turagay ve Bertan Başaran’ın yönettiği Şahmaran’ın senaryosunu Pınar Bulut yazıyor.

2 ay önce Spor

SON DAKİKA | Türkiye Futbol Federasyonu yeni yönetimi, yeni sezonda Süper Lig’de düdük çalacak hakemleri açıkladı. Geçen sezonun vazgeçilmez hakemi Abdülkadir Bitigen kadro dışı kaldı.

2 ay önce Yaşam

Mersin'de bir şahıs boşanma aşamasındaki karısını, kaynanasını ve kayınbabasını tabanca ile vurarak öldürdü.

2 ay önce Sağlık

Liposuction (yağ aldırma) işlemi hakkında doğru bilinen yanlışlardan bahseden Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Emre Kıymık, "Liposuction, kesinlikle kilo verme işlemi değildir" dedi.

2 ay önce Keşfet

Şubat ayında kendisinden 12 yaş küçük iş insanı Murat Özdemir ile sürpriz şekilde evlenen Ebru Gündeş'ten kötü haber geldi. Ünlü ismin evliliğinde aradığı mutluluğu bulamadığı ve boşanma davası açtığı söylentisi magazin camiasında geniş yankı uyandırdı. Gündeş'in düğün fotoğraflarını sosyal medya hesabından sildiği görüldü.

2 ay önce Özel Haberler

Kandilli Rasathanesi sosyal medya hesabından Ankara Kızılcahamam'da 3.1 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. Korkutan depremin derinliği ise 4.8 kilometre olarak açıkladı.