2 ay önce Sağlık

Bitlis'in Tatvan ilçesinde diş ağrısı şikayetiyle kaldırıldığı Van'daki hastanede diş iltihabına bağlı göğüs boşluğunda enfeksiyon tespit edilen Gamze Kılıçer, 3 saat süren ameliyatla sağlığına kavuştu.

2 ay önce Spor

Başakşehir, UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Eleme Turu ilk maçında yarın San Marino ekibi La Fiorita’yı konuk edecek. Turuncu-lacivertliler, bu mücadele ile Avrupa kupalarında 51. randevusuna çıkacak.

2 ay önce Spor

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, Kulüpler Birliği Vakfı başkan adaylığını kabul etmemesiyle ilgili tek sebebinin siyah-beyazlı kulüp olduğunu belirterek, "Daha önce de söyledim, camiama sözüm var. Şu an tek önceliğim Beşiktaş. Tüm başkanlar, çok büyük bir teveccüh gösterdi. Beşiktaş camiası adına teşekkür ediyorum" dedi.

2 ay önce Yaşam

Ege Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü Hidrobiyoloji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Kızılkaya Türkiye'deki denizlerde sayıları artan istilacı balon balıklarının ülke ekonomisine yıllık yaklaşık 2 milyon avro zarar verdiğini bildirdi.

2 ay önce Yaşam

Bursa'da serebral palsi rahatsızlığı bulunan ve ailesine yıllardır gelin olma hayalini anlatan genç kız için gelin arabası gibi süslenen tekerlekli sandalyesiyle temsili düğün yapıldı.

2 ay önce Sağlık

Uzmanlar, merdiven altı üretilen ve düşük fiyatları nedeniyle tercih edilen deterjanların ciddi sağlık sorunlarına yol açabileceği uyarısında bulundu.

2 ay önce Spor

Paris 2024 Olimpiyatları'nda ilk karşılaşmalar futbolda başladı.

2 ay önce Dünya

Kaliforniya'daki silah mağazasına tünel kazan bir hırsız, 40.000 dolar değerinde silah çaldı. Şerif Ofisi, soruşturmanın sürdüğünü ve videodan yararlanılarak şüphelinin kimliğinin belirlenmesi için çalışıldığını söyledi.

2 ay önce Dünya

Evinde çocuklarla ilgili 10 binden fazla iğrenç görüntü tespit edilen Robert J. Castaneda tutuklandı. Yetkililer olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor ancak henüz ek ayrıntı verilmedi.

2 ay önce Sağlık

Yozgat Bozok Üniversitesi (BÜ) Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde saç dökülmesi tedavisinin etkin yürütülmesi amacıyla saç analizi uygulaması başladı.