3 ay önce Amatör Lig

Amatör 1.Küme ekiplerinden Kilyosspor’da bir imza da iç transferde geldi.

3 ay önce Amatör Lig

Süper Amatör Küme ekiplerinden Şirintepe transfere doymak bilmiyor.

3 ay önce Kültür Sanat

OGM Pictures’ın popüler dizisi Yalı Çapkını'nda Ferit karakterine hayat veren Mert Ramazan Demir'in başrolünü üstlendiği, daha önce adı "Metruk Adam" olarak duyurulan "Tamir Adam" filminin çekimleri başladı. Oyuncu yine iddialı bir rolle izleyici karşısına çıkacak.

3 ay önce Yaşam

Gaziantep'te dehşet bir kaza meydana geldi. Yaşanan kazada iki aracın kafa kafaya çarpışmasıyla birlikte 3 kişi yaralandı. Araçlar hurdaya dönerken 3 kişi içine sıkıştı. Çevredeki vatandaşların ekiplere haber vermesiyle birlikte yaralılar kurtarılıp hastaneye kaldırıldı.

3 ay önce Gündem

SON DAKİKA | Yerel seçimlerden ağır bir yenilgiyle çıkan İYİ Parti’de Genel Başkan ve parti yönetiminin değişmesine rağmen istifalar durmuyor. Son olarak İYİ Parti İstanbul Milletvekili Nimet Özdemir, partisinden istifa etti. Siyasi kulislerde hayvan hakları konusunda duyarlı olan Özdemir’in Cumhuriyet Halk Partisi’ne geçeceği konuşuluyor.

3 ay önce Yaşam

Bingöl'de madde bağımlısı bir şahıs, cadde üzerinde önüne gelene bıçakla saldırdı. Olayda, 2 kişi hayatını kaybederken 7 kişi de yaralandı.

3 ay önce Amatör Lig

Amatör 1.Küme ekiplerinden Yeniyüzyıl Gençlik’ten bir imza da iç transferde geldi.

3 ay önce Yaşam

İstanbul Bağcılar'da bir bu yaşanmamıştı. Bir şahıs henüz bilinmeyen bir nedenden kaynaklı Necattin Camii'nin imamıyla tartışmaya başladı. Camiye bir süre sonra elinde okla gelen şahıs imamı vurdu. Yaralanan imam omzunda okla hastaneye kaldırılırken, saldırgan esnaf tarafından bir depoya atıldı.

3 ay önce Gündem

Mersin'de halay çekip slogan attıkları için hedef gösterilen ve ardından gözaltına alınan gençlere polis otobüsünde 'Ölürüm Türkiyem' şarkısı dinletildiği ortaya çıktı. Gazeteci Cüneyt Özdemir olanlara tepki gösterdi.

3 ay önce Ekonomi

Yüksek enflasyon ve yüksek enflasyon vatandaşın kredi kartına sarılmasına neden oldu. Bankalararası Kart Merkezi (BKM), haziran ayına ilişkin yayınladığı veri raporu da bunun en iyi kanıtı. Kredi kartları, banka kartları ve ön ödemeli kartlarla yapılan toplam ödeme tutarı haziranda geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 98 artarak 1,27 trilyon liraya yükseldi.