3 ay önce Özel Haberler

İngiliz ekibi Crystal Palace, Marsilya forması giyen sağ kanat oyuncusu Ismaila Sarr için devreye girdi. 26 yaşındaki yıldız, yeniden Premier Lig'e dönmek istediği için bu teklife sıcak bakıyor.

3 ay önce Özel Haberler

Mainz forması giyen 30 yaşındaki golcü Ludovic Ajorque, Fransız ekibi Brest'in ilgi alanına girdi. İki kulüp arasındaki pazarlıkların yakında başlaması bekleniyor. İstenen rakam 10 milyon euro civarında...

3 ay önce Özel Haberler

Atalanta, Matt O'Riley için 17-18 milyon euro civarında yeni bir teklif gönderdi. Ancak Celtic Kulübü daha fazlasını istiyor. Kulüpler arasındaki pazarlıklar sürerken oyuncu Atalanta'ya gitmek istiyor.

3 ay önce Özel Haberler

Alman ekibi Borussia Dortmund, bonservisi Manchester City'de bulunan genç sağ bek Yan Couto için temasa geçti. Ancak 40 milyon euroluk serbest kalma bedelini ödemek istemiyorlar. En fazla 25 milyon euro önerilecek.

3 ay önce Özel Haberler

Her ne kadar Manchester United Teknik Direktörü ten Hag, Sancho'nun kalacağını söylese de Fransız devi PSG, bir teklif sunmaya hazırlanıyor. Rakam çok yüksek olursa ayrılık gerçekleşebilir.

3 ay önce Özel Haberler

Bologna, Manchester United'a satılan Joshua Zirkzee'nin yerini Toulouse'dan Thijs Dallinga ile dolduracak. İki kulübün maddi koşullarda büyük oranda anlaşma sağladığı öğrenildi.

3 ay önce Özel Haberler

Southampton ile mukavelesi bittikten sonra boşa çıkan İskoç forvet Che Adams, İtalyan ekibi Torino'yla 3 senelik mukavele imzaladı. 28 yaşındaki futbolcu, kariyerine Serie A'da devam edecek.

3 ay önce Özel Haberler

Silivri'de birlik ve beraberlik Aşure Lokması'nda yaşandı.

3 ay önce Gündem

İstanbul Pendik’te bulunan Aydos Ormanı’nda çıkan yangın, itfaiye, AFAD, emniyet ve Orman Müdürlüğü ekiplerinin 159 personelle yürüttüğü yoğun çalışmalar sonucunda kontrol altına alınarak söndürüldü.

3 ay önce Özel Haberler

Microsoft'a siber güvenlik yazılımı sağlayan CrowdStrike sistemlerindeki teknik sorun küresel çapta büyük bir kaosa neden oldu. Sorunun siber saldırı kaynaklı değil, güncelleme hatasından kaynaklandığı açıklandı… Peki, yaşanan bu kaosun nedeni tam olarak nedir? Bu tür teknik sorunlar ve iletişim kesintileri, kritik kurumlar üzerinde nasıl bir etki yaratıyor? Dijital çağda böyle sorunlarla nasıl başa çıkabiliriz?