3 ay önce Özel Haberler

Sosyal medyada İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Yunanistan'da tatilde olduğunu gösterdiği iddia edilen fotoğrafın montaj olduğu ortaya çıktı. Doğrulama platformu Teyit.org gerçek fotoğrafı paylaştı.

3 ay önce Gündem

Çanakkale'nin Ezine ilçesinde saat 17.39'da 4,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

3 ay önce Magazin

İş insanı Sadettin Saran, evdeki yardımcısına helikopter sürme dersi verdi. Yardımcısına teknik terimleri anlatan Saran, 'Bunu öğren memleketine gider gelirsin, havan olur indiğinde.' dedi. Saran'ın videosuna beğeni ve yorum yağdı.

3 ay önce Ekonomi

Tüketici Konfederasyonu (TÜKONFED) Başkanı Aydın Ağaoğlu, Mecidiyeköy'deki bir AVM otoparkında 0-3 saat aralığında kaldığı halde 20 lira ücret talep edilmesi üzerine konuyu Tüketici Hakem Heyeti'ne taşıdı. İşletmenin '0-3 saatlik sınır aşıldı' iddiası ve plaka tanıma sisteminde giriş çıkış saatlerinin belgelendirilmemesi nedeniyle başvurusu reddedildi. İşte detaylar...

3 ay önce Özel Haberler

Alkolün vücut sisteminizde ne kadar süre kalacağına birçok farklı şey katkıda bulunur. Bunlar arasında yaş, vücut ağırlığı ve tükettiğiniz miktar gibi faktörler yer almaktadır.

3 ay önce Özel Haberler

Geçen hafta gerçekleşen TFF Olağan Mali Genel Kurul ve Başkanlık Seçimi'nde İbrahim Hacıosmanoğlu, Mehmet Büyükekşi’yi 5 oy farkla geçerek TFF’nin yeni başkanı oldu. Siyasetin desteklediği aday olan Büyükekşi’nin İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu karşısında aldığı mağlubiyet herkesi şaşırttı. Serhat Ulueren kaybetme sebebiyle ilgili bir iddia ortaya attı.

3 ay önce Kültür Sanat

Türkiye Gençlik Filarmoni Orkestrası (TUGFO), 23 Temmuz-10 Ağustos'ta Türkiye, Hollanda, İtalya ve Almanya'da toplam 6 konser verecek.

3 ay önce Spor

Fransa'nın başkenti Paris'in 33'üncüsüne ev sahipliği yapacağı olimpiyat oyunlarında tarih boyunca birçok ilginç olay yaşandı.

3 ay önce Kültür Sanat

Kültür ve Turizm Bakanlığı sanatçısı Bülent Akay'dan ders alan katılımcılar, geleneksel Karagöz ve Hacivat gölge oyununu memleketinde yaşatıyor.

3 ay önce Spor

Paris 2024 Olimpiyatları'nda Türkiye'yi temsil edecek sporcular yarın İstanbul'dan törenle uğurlanacak.