3 ay önce Gündem

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul merkezli 4 ilde elebaşılığını Tuncer Aslan’ın yaptığı tefecilik suçunu işleyen organize suç örgütüne yönelik düzenlenen "Kuyu-11" operasyonlarında 61 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

3 ay önce Keşfet

Aleyna Tilki, yeni şarkısı "Bedel"in tanıtımını havuz başında çekilen bir video ile yaptı. Şarkının tanıtımına eğlenceli bir dokunuş ekleyen Tilki, video paylaşımıyla büyük ilgi çekti.

3 ay önce Dünya

Kamala Harris, seçim yarışından çekilen Biden'ın kendisini desteklemesinin ardından Demokratların başkan adaylığına talip olacağını resmen duyurdu. Harris yaptığı açıklamada, "Seçim gününe kadar 107 günümüz var. Birlikte mücadele edeceğiz. Ve birlikte kazanacağız" dedi.

3 ay önce Magazin

MasterChef'te 9. yarışmacı belli olurken bir yarışmacının başına gelenler ise gündem oldu. Danilo Şef tadım sırasında tabakta poşet görünce tadım iptal oldu.

3 ay önce Gündem

İYİ Parti eski Genel Başkanı Meral Akşener, 'Beni İYİ Parti'ye oy vermeye ikna edin' dediğine yönelik iddiaları yalanladı.

3 ay önce Gündem

İzmir'in Konak ilçesinde sağanaktan korunmaya çalışırken elektrik akımına kapılan 2 kişinin hayatını kaybetmesiyle ilgili gözaltına alınarak tutuklananlar arasında yer alan İZSU Kanalizasyon Daire Başkanı B.K, ifadesinde mazgallarda yapılan işlemler sırasında gözlemcinin izinli olduğunu söyledi.

3 ay önce Yaşam

Dünya'nın en tatlı meyvesi olarak bilinen kozalağa benzeyen bu meyve sosyal medyada gündem oldu.

3 ay önce Yaşam

Sosyal medyada yayılan bir şaka videosu "Böyle şaka mı olur" dedirtti.

3 ay önce Keşfet

Pink Martini konserinde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve eşi Dilek İmamoğlu Aşkın Bahardı şarkısına eşlik etti.

3 ay önce Yaşam

Aksaray’da alkollü araç kullanırken polise yakalanan ve kendini görüntüleyen gazetecinin üzerine yürüyerek “Görevin bu değil” diyen alkollü sürücü yaklaşık 1 hafta sonra kontrol için durdurulduğu uygulama noktasında bu kez polis ve bekçilerin önünde gazeteciye el işareti yapıp tehdit etti.