3 ay önce Amatör Lig

Süper Amatör Küme ekiplerinden Bahçelievlerspor’da teknik direktörlük görevine Serdar Hoşhan getirildi.

3 ay önce Amatör Lig

Beylikdüzüspor Teknik Direktörü Şenol Demir Beylikdüzüspor’daki ikinci dönemine hızlı başladı.

3 ay önce Keşfet

Manchester United Teknik Direktörü Erik ten Hag, 95 milyon euro bonservis bedeli ödenen Antony'nin hala kulüp için yeterli potansiyele sahip olduğunu düşünüyor. Hollandalı hoca, gelecekten çok umutlu!

3 ay önce Keşfet

Başrollerini Ayça Ayşin Turan, Furkan Andıç ve Cemal Toktaş’ın paylaştığı Meryem, hikayesi ile izleyicinin büyük beğenisi kazanmıştı. Ayça Ayşin Turan ve Furkan Andıç yıllar sonra Gölgede 39 Derece filmi için bir araya geldi. Bir YouTube programına katılan Andıç, geçmiş projelerden bahsederken Kaan Urgancıoğlu'na bilmeden nasıl bir iyilik yaptığını anlattı.

3 ay önce Özel Haberler

Adı bir süre Galatasaray'la da anılan Uruguaylı merkez orta saha oyuncusu, kulübü Lazio'da kalacak. Kararını yönetime de iletti. Mukavelesi ise önümüzdeki sezonun ardından tamamlanacak.

3 ay önce Gündem

TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Mustafa Varank, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la oynadıkları basketbol maçının ardından fotoğraf paylaştı.

3 ay önce Özel Haberler

İngiliz ekibi Chelsea, Andrey Santos’u tekrar Strasbourg'a kiraladı. Genç yetenek, geçtiğimiz sezonu da orada tamamlamıştı. 20 yaşındaki merkez orta sahanın 2030'a kadar mukavelesi bulunuyor.

3 ay önce Özel Haberler

Benfica Başkanı Rui Costa, "Joao Neves'e ciddi teklifler var. Şu anda bonservis konusunda görüşmeler sürüyor" açıklamasında bulundu. Genç ön libero, çok büyük bir ihtimalle PSG forması giyecek.

3 ay önce Yaşam

SON DAKİKA…İstanbul Pendik’teki Aydos Ormanı'ndan yangın çıktı. Ekipler müdahale ederken, yangının yerleşim yerlerine ilerlediği gözlendi.

3 ay önce Özel Haberler

Büyük beklentilerle transfer edilen Andre Onana, Manchester United'la kabus gibi bir sezon geçirmişti. 28 yaşındaki file bekçisi, o günleri hatırlamak istemediğini belirtti. Yeni sezon öncesi hayli umutluydu...