3 ay önce Gündem

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Türkiye'deki yanardağ patlamalarının unutulduğunu ifade etti. "Patlamalara M7,4'lük depremler eşlik edebilir. Doğubayazıt, Çaldıran, Erciş önlem almalıdır." dedi.

3 ay önce Ekonomi

Kamu bankalarında emekli promosyonları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklaması ile 12 bin TL’ye çıkarıldı. Emekli promosyonlarının artışından sonra özel bankalar da Nisan ayı itibarıyla kendi promosyon miktarlarını güncelledi. Yeni güncellemeler sonrasında bazı özel bankaların vermiş olduğu emekli promosyon miktarları 18 bin TL’ye kadar yükseldi.

3 ay önce Yaşam

Elazığ'da feci bir kaza meydana geldi. İki arabanın kafa kafaya çarpışması sonucunda 1'i ağır 3 kişi yaralandı. Hemen hastaneye kaldırılan yaralılar tedavi altına alınırken durumu ağır olan yaralı hayatını kaybetti.

3 ay önce Gündem

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, emeklilere yönelik kira destekleri hakkında detayları açıkladı ve başvuru sürecini resmen başlattı. Buna göre İmamoğlu, aylık 9 bin TL kira desteği verecek.

3 ay önce Dünya

Yunan sanatçı Despina Vandi'nin Türk Eğitim Vakfı'nın yardım konserine çıkmamasıyla ilgili Yunan basınına konuştu. Şarkıcının "Bayrağı tutabilirsiniz ama o poster altında sarki söylemem mümkün degil. Yoldayken tamam gelin posteri indiririz dediler ama indirmediler. Bizim ülkede o Yunanlıların kasabı olarak geçiyor.” sözleri dikkat çekti.

3 ay önce Dünya

SON DAKİKA | Kandilli Rasathanesi sosyal medya hesabından Yunanistan'da 3.3 büyüklüğünde deprem olduğunu duyurdu.

3 ay önce Özel Haberler

SON DAKİKA | Kandilli Rasathanesi sosyal medya hesabından Adıyaman'da 3.2 büyüklüğünde deprem olduğunu duyurdu.

3 ay önce Keşfet

Galatasaray'da geçirdiği başarılı sezonun ardından EURO 2024'teki performansıyla yıldızını parlatan Barış Alper Yılmaz, kariyerinde emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor. Dev kulüplerin radarına giren futbolcu öte yandan kadın hayranlarının da yakın takibinde. Son olarak hayranları sosyal medya üzerinden Yılmaz'la ilgili anılarını paylaştı. Genç isim "efendi erkek" ilan edildi.

3 ay önce Magazin

Usta oyuncu Salih Güney, dostu olan iş adamı Vedat Uğurlu’nun konuğu oldu. Kendisi için özel, muhteşem bir yolculuk ve tatil olduğunu dile getiren Güney, Miray Cruises bu işi zirveye taşımış vurgusunu yaptı.

3 ay önce Dünya

Sosyal medyada paylaşım yapan fenomen Aanvi Kamdar, Hindistan'ın Marjurne kentindeki Kumbhe Şelalesi'de çekim yaparken şelalenin tepesinden düşerek hayatını kaybederken, arkadaşları dehşet içerisinde izledi. Aanvi Kamdar, daha önce Türkiye’ye gelip, Alaçatı’da da çekimler yapmıştı.