3 ay önce Özel Haberler

Napoli taraftarları, yeni teknik adam Antonio Conte'nin bulunduğu bir ortamda, "Zıpla, zıpla, zıplamayan Juventus taraftarıdır" diye bağırdı. Yıllarca Juve'de top oynayan Conte ise hareketsiz kaldı!

3 ay önce Dünya

Gazze'nin merkezindeki doktorlar, ölen Filistinli bir annenin karnındaki bebeği kurtardı. Şu anda tedavi gördüğü ve durumunun stabil olduğu açıklandı. Hayati tehlikesinin bulunmadığı kaydedildi.

3 ay önce Spor

Trendyol 1. Lig takımlarından MKE Ankaragücü'nde teknik direktör Cihat Arslan, sarı-lacivertli taraftarın kontra atakla kazanan takımdan "nefret" ettiğini söyledi.

3 ay önce Ekonomi

SGK Uzmanı Özgür Erdursun, emeklilere ek 5 bin TL ikramiye verileceğini duyurdu. Erdursun, emekli maaşlarına yapılacak bu ek ödemenin Aralık ayına kadar gerçekleştirileceğini belirtti. Yüksek enflasyon ve hayat pahalılığı nedeniyle zorlanan emeklilere yapılacak bu ödeme, özellikle düşük maaşlı emeklilere rahatlama sağlayacak.

3 ay önce Özel Haberler

Fransız savcılar, sosyal medyada tehditler savuran ve Olimpiyat meşalesini hedef almak istediğinden şüphelenilen 19 yaşındaki bir adamın, iki yıl hapse mahkum edildiğini belirtti.

3 ay önce Spor

Olimpiyat oyunları tarihinde en fazla madalya kazanan sporcular sıralamasında ABD'li yüzücü Michael Phelps, ilk basamakta yer alıyor.

3 ay önce Keşfet

İstanbul'da artan nem oranıyla etkisini daha çok gösteren sıcak hava kent sakinlerine bunaltıcı bir gün yaşatırken serinlemek isteyenler çareyi denize girmekte buldu. Meteorolojik verilere göre, hafta boyunca kentte etkili olan sıcak hava dalgası nedeniyle 34-37 derece aralığında seyreden sıcaklık, nemin de artmasıyla özellikle öğle saatlerinde 45 derecenin üzerinde hissediliyor.

3 ay önce Ekonomi

Mikro ihracatçılar, adlarına düzenlenen basitleştirilmiş gümrük beyannamesi (BGB) kapsamındaki detaylı verileri, Ticaret Bakanlığının GET-APP programı üzerinden haftalık sorgulayabilecek.

3 ay önce Dünya

Kovid-19 salgını, tedarik zinciri kesintileri gibi çok sayıdaki kriz, Alman ekonomisinin zayıf yönlerini su yüzüne çıkarırken, yüksek enerji fiyatları ve Çin’den gelen rekabet ülke ekonomisinin büyümesini baskılıyor.

3 ay önce Ekonomi

Tarım ve Orman Bakanlığı, 119 milyon 106 bin liralık destekleme ödemesinin çiftçilerin hesabına aktarıldığını bildirdi.