3 ay önce Dünya

Ukrayna'nın Lviv kentinde, milliyetçi eski milletvekili Iryna Farion, sokakta silahlı bir saldırgan tarafından vurularak hayatını kaybetti. Olayın arkasında siyasi veya kişisel bir motivasyon olup olmadığı araştırılıyor.

3 ay önce Gündem

Türkiye’nin önde gelen anket şirketlerinden ASAL Araştırma 2 bin katılımcıyla yaptığı son anketin verilerini paylaştı. ASAL Araştırma vatandaşa, “Bu pazar milletvekili seçimi olsa kime oy verirsiniz?" diye sordu. Anketten Cumhuriyet Halk Partisi birinci parti olarak çıkarken, AK Parti’nin CHP ile arasındaki puan farkını kapatmaya başladığı gözlendi.

3 ay önce Keşfet

Gazeteci Fatih Altaylı'nın programına konuk olan CHP’li Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş, seçimden sonra ilk olarak hangi alanda çalışmaları hızlandırdığını açıkladı. Başkan Dedetaş “Seçimden sonra, biz göreve gelirken bile ruhsat verilmişti. İnceleme başlattık ve ciddi anlamda suistimaller gördük.” ifadelerini kullandı.

3 ay önce Ekonomi

SON DAKİKA | YUVAM hesaplarında vadelere göre ilave getiri oranları 2'şer puan düşürüldü. Yabancı para cinsinden krediler için yüzde 2 olan aylık büyüme sınırı da yüzde 1,5’e indirildi. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), Türk Lirası (TL) mevduata geçişin desteklenmesine amacıyla YUVAM hesaplarına ilişkin tebliğde değişiklik yaptı.

3 ay önce Keşfet

Tatil için geldiği Antalya'daki 5 yıldızlı otelde odasının klimasının çalışmadığını ve çözüm bulunamadığını iddia eden adam, odasındaki yatağını restorana taşıyıp yere serip yattı. Görüntüleri sosyal medyadan paylaşan tatilci, defalarca otel yetkililerinden yardım istemesine rağmen klimanın düzeltilmediğini söyledi.

3 ay önce Dünya

İnternette müstehcen pozlar verdiği ortaya çıkınca istifa etmek zorunda kalan Kirsty Buchan, OnlyFans modeli olarak ayda 60.000 sterlin (Yaklaşık olarak 2.7 milyon TL) kazanarak son gülenin kendisi olduğunu düşünüyor. 34 yaşındaki Kirsty Buchan, dün gece tartışmalı kariyer değişikliğinden dolayı pişmanlık duymadığını söyledi .

3 ay önce Ekonomi

En büyük yatırımlardan biri olan altın düşmeye devam ediyor. Altın fiyat listesinde güncel durum ne? 20 Temmuz Cumartesi günü güncel fiyat listesinde gram altın da alış 2.575 TL - satış 2.607 TL, çeyrek altın da alış 4.193 TL - satış 4.253 TL ve altının ons fiyatı 2.400'den işlem görüyor.

3 ay önce Yaşam

İzmir'de çekildiği öne sürülen görüntüler sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Ağızlıksız bir şekilde gezdirilen yasaklı ırk köpek, sokakta bir vatandaşa saldırdı ve adamın bacağını ısırdı. Olay yerine hızla gelen polis, köpeğe müdahale ederek silahıyla etkisiz hale getirdi. Bu sırada olay yerindeki bir vatandaş, polise "vurma" diyerek tepki gösterdi. Görüntüler, sosyal medyada geniş bir tartışma başlattı.

3 ay önce Sağlık

Ergenlik dönemi, bireylerin kimlik arayışında önemli bir dönemdir ve bu süreçte yalnızlık hissi sıkça karşılaşılan bir durumdur. Yalnızlık, yalnız olmanın ötesinde, derin bir sosyal bağ eksikliği duygusudur. Ergenler, sosyal çevreleri ve kimlikleriyle bağlantılı olarak bu duyguyla sıkça yüzleşirler.

3 ay önce Sağlık

Türkiye kavurucu sıcaklarla mücadele ederken Diyetisyen Tuğçe Öntürk’ten önemli uyarı geldi. Öntürk, kavurucu sıcaklıkların etkili olduğu bu günlerde insanların sıvı kaybını önlemek için günlük 2 buçuk litre su içmeleri gerektiğini söyledi.