3 ay önce Spor

Basketbolda FIBA Avrupa Kupası'nda 2024-2025 sezonunda mücadele edecek Türk takımlarının rakipleri belirlendi.

3 ay önce Spor

Beşiktaş'ın Kosovalı futbolcusu Milot Rashica, İsrail'in saldırıları nedeniyle Gazze'de yurtlarını terk etmek zorunda kalan Filistinlilerin çektiği acıları, benzer şeyler yaşadığı için daha iyi anladığını söyledi.

3 ay önce Magazin

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla sık sık gündem olan Özgür Demirtaş, bu kez de bambaşka bir konuyla gündem oldu. Game of Thrones dizisinin ünlü karakteri Jon Snow'u canlandıran Kit Harington'ın düğününden bir karede görünen kişi Demirtaş'a benzetildi. Ekonomist de tepkisiz kalmadı.

3 ay önce Spor

Trabzonspor Kulübü, İspanyol futbolcu Joaquin Fernandez Moreno'in sözleşmesinin karşılıklı anlaşmayla feshedildiğini duyurdu.

3 ay önce Gündem

A Milli Futbol Takımımızın Euro 2024'teki oyuncularından ve Real Madrid’de forma giyen Arda Güler, beraberinde Madrid'e getirdiği 6 personelden dördününün işine son verdi. Genç futbolunun yeni sezonda yaşam tarzını tümden değiştireceği için böyle bir karar aldığı iddia edildi.

3 ay önce Gündem

Mustafa Sarıgül yeni video yayınlamaya devam ediyor. CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, hakkında çıkan iddialardan sonra motivasyonunu hiç bozmadı ve yine videolarını kaldığı yerden yayınlamaya devam ediyor. Erzincan'dan yeni video paylaşan Sarıgül, 'Can Erzincan'dan bugün şunu söylemek isterim. Talip olduğunuz yolu yokuşuyla seveceksiniz, yokuşuyla. Yokuş olmadan yollar düz değildir' dedi.

3 ay önce Ekonomi

Küresel elektrik talebinde bu yıl ve 2025'te yüzde 4 artışla son 20 yılın en hızlı büyümesinin kaydedileceği öngörülüyor.

3 ay önce Yaşam

Türkiye'ye göç edenlerin sayısı, 2023'te bir önceki yıla göre yüzde 35,9 azalarak 316 bin 456 kişi olarak kayıtlara geçti.

3 ay önce Eğitim

Sivas’ta köyde yaşayıp her gün 40 kilometrelik yol giderek devlet okulunda eğitim gören YKS Türkiye 53’üncüsü Fadime Demir, 9. sınıftan itibaren hep düzenli çalışmaya gayret ettiğini, yapamayacağını hissettiği zamanlarda bile pes etmediğini söyledi.

3 ay önce Teknoloji

Osmangazi Belediyesi, ilçe genelindeki belirli noktalara yerleştirdiği 16 wi-fi ile vatandaşlara ücretsiz internet hizmeti sunuyor. Depremden etkilenen Gaziantep’in İslahiye ilçesinde yaşayan vatandaşlar için de ücretsiz internet noktası oluşturan Osmangazi Belediyesi’nin bu hizmetinden 2024 yılının ilk altı ayında 21 bin 211 kişi faydalandı.