3 ay önce Teknoloji

Ankara Kalkınma Ajansı, başkentin Bölgesel İnovasyon Vadileri’ni (RIVs) duyurdu.

3 ay önce Eğitim

İlkadım Belediyesi Kültür ve Eğitim Merkezinde (İLKEM) 2024-2025 eğitim-öğretim yılı için ön kayıtlar başladı.

3 ay önce Eğitim

Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ), çalışanlarının mesleki gelişimlerini güçlendiren eğitimlerini sürdürüyor.

3 ay önce Sağlık

Stres ya da herhangi bir nedenden dolayı gece uykuya dalmakta zorlanıyor musunuz? Ya da geceleri sık sık uykudan uyanıp, tekrar derin uykuya dönmekte mi zorlanıyorsunuz? Yalnız değilsiniz. Uykusuzluk döngüsünü kırmak, iyi ve rahat bir uyku uyumak çok da zor değil.

3 ay önce Yaşam

Kadına şiddet ülkemizde kol gezerken, bu kez Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğünde çalışan bir koca, aynı kurumda çalışan eşini valilik binası önünde yere yatırarak boğmaya çalıştı.

3 ay önce Teknoloji

Teknoloji devi Microsoft, dünya genelinde yazılım sisteminde yaşanan sorunun çözüldüğünü duyurdu.

3 ay önce Teknoloji

Bilişim ve Yazılım Uzmanı Melih Aşıcı, Microsoft’tan kaynaklanan sorunu değerlendirerek, “Bugün baktığımızda Amerika’dan tutun Paris Olimpiyatlarına ve Japonya’ya hatta Türkiye ‘de Türk Hava Yollarına kadar bunun sıkıntılarını yaşadı. Birçok sistem bu durumdan etkilendi” dedi.

3 ay önce Ekonomi

En düşük emekli maaşının 12 bin 500 liraya çıkarılmasını içeren kanun teklifi, TBMM'de görüşülmeyi bekliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 12 bin lira olan teklifi reddederek rakamın artırılmasını istemesi, hükümetin emeklilere yönelik destek politikasını yansıtıyor. Bu karar, yaklaşık 3,74 milyon emekliyi doğrudan etkileyecek ve onların ekonomik durumunu iyileştirecek.

3 ay önce Ekonomi

Petrol fiyatlarından son durum ne?.. Brent petrolün varil fiyatı, petrol rafinerilerinin talebindeki gerileme ve Orta Doğu'da riskin azalması dolayısıyla yılın ikinci çeyreğinde ilk çeyreğe göre yüzde 2,2 düştü.

3 ay önce Ekonomi

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Kur Korumalı Mevduat (KKM) stoku, Türk lirası bazında zirvesi olan geçen yıl ağustos ayına kıyasla 47 haftadır kesintisiz gerileyerek 1,5 trilyon lira azaldı." ifadesini kullandı.