3 ay önce Ekonomi

Milyonlarca emeklinin beklediği karar Meclis’ten geçti: Zamlı aylıklar ne zaman hesaplara yatacak?

3 ay önce Yaşam

İzmir'in Buca ilçesinde ormanlık alanda başlayan ve Gaziemir ilçesine sıçrayan yangının 18'inci saatinde çalışmaların iyiye gittiği bildirildi.

3 ay önce Gündem

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) başkanlık seçimine ilişkin “Türk futbolu; mafya özentilerinin, sarayın veya sarayın damadının ağzının içine bakanların eline bırakılamayacak kadar değerlidir. Giden neyse gelen de odur!” ifadelerini kullandı.

3 ay önce Keşfet

Fenerbahçe'de bu sezona damga vuran isimlerden biri olan Jayden Oosterwolde, sevgilisi Amaka Enem Fenerbahçe'nin maçını tribünde izledi.

3 ay önce Gündem

Halk TV yazarı İsmail Saymaz, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın emekli etmek istediğini iddia ettiği selefi Süleyman Soylu’ya en yakın isimlerden olan eski Ankara Emniyet Müdürü Servet Yılmaz’ın Bakü’ye Emniyet İrtibat Görevlisi olarak atandığını yazdı.

3 ay önce Dünya

Güney Amerika ülkesi Şili'nin kuzeyinde 7,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

3 ay önce Sağlık

Kontrolsüz ve sürekli yoğun güneş ışığına maruz kalmanın ciltteki olumsuz etkilerine dikkat çeken Dermatoloji Uzmanı Prof. Dr. Nazan Yılmaz, çocuklukta geçirilen güneş yanıklarının deride kanser önleyici genlerde mutasyona yol açarak melanomu tetikleyebileceğini söyledi.

3 ay önce Eğitim

Mersin’in merkez ilçe Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, partisi tarafından Ankara’da düzenlenen Eğitim Maratonunda 2019 yılında hayata geçirdikleri ve Türkiye’de bir ilk olan erken çocukluk eğitimi ile ilgili projelerini anlattı.

3 ay önce Dünya

İtalya Başbakanı Giorgia Meloni, AP'de von der Leyen'e karşı oy kullanmalarının gerekçesini açıkladı.

3 ay önce Gündem

Kamuda tasarruf tedbirlerine ilişkin düzenlemeler içeren Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Genel Kurulu’nda kabul edildi ve kanunlaştı.